Przed chwila rozmawiałam z moja panią od płac..........wiadomość jest niepomyślna. Jeżeli pracodawca nie chce Ci pomóc w tej trudnej dla Ciebie sprawie , płacisz z własnej kieszeni.
Dzięki Ci za odpowiedż ale jeszcze jeśli by Ci nie sprawiło problemu to prośba dowiedz się co ze składkami do ZUS kto płaci za pracownika ona u nas już nie pracuje pozdrawiam
Składka jest dzielona: cześć pracodawca a część pracownik( to sama wiesz) jeżeli pracodawca jest ludzki to cześć leząca po jego stronie może zapłacić bez szkody dla siebie ale jak jest uj to niestety płacisz ty obie,
Bardzo ci współczuje, czy twoje kolezanki nie mogą się choć w części zrzucić?? to uwaga moich koleżankę.
Składka jest dzielona: cześć pracodawca a część pracownik( to sama wiesz) jeżeli pracodawca jest ludzki to cześć leząca po jego stronie może zapłacić bez szkody dla siebie ale jak jest uj to niestety płacisz ty obie,
Bardzo ci współczuje, czy twoje kolezanki nie mogą się choć w części zrzucić?? to uwaga moich koleżankę.
Nie wiem jak jest u was ale ja się nauczyła wysyłać emaile i odpowiedź jest dla mnie dowodem Tak robię z prawnikami ,żeby potem się nie wyparli.
Ile masz do zapłacenia? Moze forumowicze Ci pomogą, bo ja na pewno jak akcja wypali.