do wszystkich ludzi bezinteresownych - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 14 kwie 2011, 3:30

Dwa miesiące temu urodziłam bliźnieta, niestety ojciec dzieci zostawił mnie jeszcze w ciąży(pomimo iż byliśmy ze sobą kilka lat) jedno dziecko uroziło mi się z poważną wadą serca prawdopodobnie bedzie konieczna operacja, z obiema córeczkami chodzę na rehabilitację gdyż urodziły się lekko krzywe, ojciec dzieci w zaden sposób mi nie pomaga, jest mi bardzo cięzko, mam zadłużone mieszkanie które wynajmuje, a sprawa o alimenty została odroczona, czy są tu ludzie dobrej woli i bezinteresowni? wstyd mi tak prosić o pmoc. podaje nr konta 50102055581111183459800028 jeśli ktoś ma jakieś zbędne niepotrzebne grosze to bardzo prosze o podarownie bo dla mnie każdy grosz jest ważny. podaje mail gdyby ktoś chciał się ze mną skontaktować: potrzebnapomoc8@wp.pl
~Marta

Napisano: 30 maja 2011, 20:03

współczuję Pani sytuacji.powinna iść Pani do komornika i niech on da alimenty z funduszu skoro ojciec sie uchyla....
cały czas działać nie siedzieć w domu. nie litować sie ojca i co ważne zbierać wszystkie rachunki za leczenie dzieci.
pozdrawiam
~lala

Napisano: 29 cze 2011, 11:03

a czemu sparwa w sadzie o alimenty zostala odroczona?
~askawaska

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem