do Z.

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~kaziutek

Re: do Z.

Post autor: ~kaziutek »

a Łukasz to pewnie pis - no to brakuje jeszcze kilku np. dzibar, ola, pana cogito - i ekipa gotowa do zmian w pomocy społecznej.
~Łukasz

Post autor: ~Łukasz »

a właśnie, że nie z PiS, bo nigdy nie byłem w tym ugrupowaniu.

Byłem, jestem i będę w Prawicy RP Marka Jurka. I nigdy nie byłem w innym ugrupowaniu.
~Z.

Post autor: ~Z. »

~kaziutek, co się czepiasz? Pjn nie jest PO\"wolną\" prawicą ani nawiedzonym PIS. Takie mam sobie subiektywne zdanie ;)
~socjal

Post autor: ~socjal »

Z, powodzenia.
~m&m

Post autor: ~m&m »

Dzięki :)
~Z.

Dzięki socjal :)
~pomoc społeczna

Post autor: ~pomoc społeczna »

~a co?

Post autor: ~a co? »

pomarzyć sobie Łukasz nie może?
~Łukasz

Post autor: ~Łukasz »

tzn. wystartuje, ale regionalnie.

chodzi o to, że nie ma w konsekwencji możliwości przekroczenia 5% progu. Poza tym nie może wziąć udziału w kampanii ogólnopolskiej np. w mediach ogólnopolskich, ale regionalnych - jak najbardziej. Są jeszcze inne konsekwencje - odpryski takiego stanu rzeczy.

Bardziej mnie zastanawia, czym PKW uzasadniła (jeśli w ogóle) nie uwzględnienie wniosku prawicy o uwzględnienie innych list, które były jeszcze w trakcie rejestracji. Wiem też jak wyglądała technicznie (formalnie) rejestracja list np. w moim województwie - i jest to dość kontrowersyjne.

Tyle tylko, że dziś to \"było nie było, pisz pan że było\".
~Z.

Łukasz za fricko kampania w Echu. Wyślij swój plakat, ja swój wysłałem . Mój nie wygra konkursu pięknosci;), ale nie o to przecież chodzi...

https://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... 1/96565181
ODPOWIEDZ