dochód - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 04 cze 2014, 9:45

jank pisze:nie używajcie ironi. człowiek chce się coś zapytać i uzyskać normalną odpowiedź, a tu jakieś wywody. wiecie jaki mam problem?? moim problemem jest interpretacja przepisów, często nawet nie rozumiem co czytam. w pracy nie ma na kogo liczyć, żadnej publikacji, żadnego szkolenia. pozostaje mi tylko forum, a tutaj albo ktoś odpowie tak, że wynika, że ma mnie za tępaka, albo wogóle nie odpowie... chyba czas zmienić pracę... ps. to nie jest użalanie się, to zwykła prawda. ale olać to.
gdzie ty te ironie znalazlas? te "wywody" biora sie z tego,ze widzimy,iz nie rozumiesz co robisz i chcemy ci to wytlumaczyc...nie znalazlas odpowiedzi na swoje pytanie w moich wywodach?? byla od razu w pierwszym poscie...potem bylo juz tylko tlumaczenie tego co zle stosujesz...
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 04 cze 2014, 12:20

Jak wprowadzam załączniki do wniosku o zasiłek rodzinny to jest w katalogu taki załącznik: "Dokument określający wysokość uzyskanego dochodu z miesiąca następującego po miesiącu, w którym dochód został osiągnięty przez członka rodziny (w przypadku uzyskania dochodu po roku kalendarzowym poprzedzającym okres zasiłkowy)". To kiedy taki załącznik stosować?? i w którym roku. Ten wpis to kontynuacja mojeggo pierwszego postu
jank

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x