Dochód a zwrot za materiały budowlane
Dochód a zwrot za materiały budowlane
Mam pytanie czy jednorazowy zwrot przekraczający pięciokrotnie kryterium dochodowe za materiały budowlane powinnam wliczyć do dochodu
Re: Dochód a zwrot za materiały budowlane
Za dochód uważa się sumę miesięcznych przychodów ....., BEZ WZGLĘDU NA TYTUŁ I ŹRÓDŁO ich uzyskania, jeżeli ustawa nie stanowi inaczej, pomniejszoną o:...
W przypadku uzyskania w ciągu 12 miesięcy poprzedzających miesiąc złożenia wniosku lub w okresie pobierania świadczenia z pomocy społecznej dochodu jednorazowego przekraczającego pięciokrotnie kwoty:..
ja bym liczyła
W przypadku uzyskania w ciągu 12 miesięcy poprzedzających miesiąc złożenia wniosku lub w okresie pobierania świadczenia z pomocy społecznej dochodu jednorazowego przekraczającego pięciokrotnie kwoty:..
ja bym liczyła
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Mam pytanie. Czy VAT ma wpływ na obliczenie dochodu do świadczeń ? Nie . Ja bym nie liczyła . Ponadto chyba dochód, z którego były zakupione materiały budowlane potencjalnie mógł być już uwzględniony przy liczeniu dochodu. Jeśli jakiś podatek ma wpływ na dochód to podatek dochodowy a on nie ulega zmianie.
ania
Mam pytanie:
Klient korzysta z ps i zakupuje takie ogromne ilości materiałów budowlanych, że kwota zwrottu podatku VAT przekroczyła pięciokrotność kryterium dochodowego?
Klient korzysta z ps i zakupuje takie ogromne ilości materiałów budowlanych, że kwota zwrottu podatku VAT przekroczyła pięciokrotność kryterium dochodowego?
Aby przekroczyć to kryterium osoba samotna musiała by kupić materiałów budowlanych na kwotę minimum 21.000 zł, przy 2 osobach - 35.000 zł.
Oprócz Dochód a zwrot za materiały budowlane - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
nowe podanie a nie odebrana pomoc
pracownik socjalny?
Przetarg na dożywianie - OPS, Szkoła, Gmina?
dochód
Śmierć zasiłkobiorcy stałego a nie zwrócony nienależnie pobrany zasiłek
i co dalej?
zasiłek okresowy
OPINIA STARTEGIA ROZWIAZYWANIA PROBLEMOW
okresowy a okresowy
Gospdarstwo
piso do siostry
Śmierć chłopca
KOŃCOWY PROJEKT USTAWY
alimentacja
co to jest ochrona macieżyństwa?