dochód uzyskany po nowemu - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 04 maja 2016, 15:44

Osoba podjęła pracę 1 marca wynagrodzenie otrzymała 29 marca od kiedy powinnam wstrzymać zasiłki.Proszę o podpowiedź!
gops.gosia

Napisano: 06 maja 2016, 10:17

Też jestem ciekawa wiem że temat pewnie już był ale może ktoś jak krowie wytłumaczy bo im więcej czytam tym bardziej nic nie wiem Pani poszła do pracy np. 21 marca biorę dochód za kwiecień zawsze tylko patrze na dzień wypłaty jakbym miała jej wstrzymać rodzinne ale zawsze kwiecień jest dochodem uzyskanym upewnijcie? Mam panią która założyła działalność 13 listopada 2014 roku oczywiście te dwa miesiące strata licze jej poprostu zero czy teraz po nowemy jakoś inaczej
gosiagops

Napisano: 06 maja 2016, 10:49

Podpowiecie dziękuję
gosiagops

Napisano: 06 maja 2016, 11:14

Na szkoleniu P. Wardach z ministerstwa mówił, że nic się nie zmienia w kwestii uzyskania dochodu (zmieniono zapis, ale to tylko gra słów), np. praca od 11.04.2016 r., bierzemy uzyska za maj 2016 r., i jeżeli jest przekroczenie świadczenia nie przysługują lub zł/zł od czerwca 2016 r.
lila

Napisano: 07 maja 2016, 16:53

A chciąłam spytać co w przypadku zasiłku dla bez robotnych też tak robie w kwietniu zasiłek dla bezrobotnych pierwszy to w czerwcu uzysk?
Nina3
Praktykant
Od: 16 lut 2016, 23:26
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem