Dochód uzyskany problem
Dochód uzyskany problem
Kobieta uzyskała dochód, pierwsza umowa na okres próbny od stycznia do marca 2016r - dochód netto 1.100 zł, druga umowa zawarta od 1 kwietnia 2016r. na czas nieokreślony, dochód netto 1.750 netto. Rodzina dwuosobowa. Z jakiego miesiąca potraktować dochód. Jak policzę dochód z pierwszej umowy nie przekroczy kryterium, natomiast z drugiej tak. Nadmienię, że nie otrzymała świadectwa pracy. Mam bardzo różne opinie dlatego proszę o pomoc.
- nowicjuszka
- Referent
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
Re: Dochód uzyskany problem
Identyczny przykład był podawany na szkoleniu, na którym byłam. Nie ma świadectwa pracy a jest ciągłość pracy to zaświadczenie za m-c luty.AK1 pisze:Kobieta uzyskała dochód, pierwsza umowa na okres próbny od stycznia do marca 2016r - dochód netto 1.100 zł, druga umowa zawarta od 1 kwietnia 2016r. na czas nieokreślony, dochód netto 1.750 netto. Rodzina dwuosobowa. Z jakiego miesiąca potraktować dochód. Jak policzę dochód z pierwszej umowy nie przekroczy kryterium, natomiast z drugiej tak. Nadmienię, że nie otrzymała świadectwa pracy. Mam bardzo różne opinie dlatego proszę o pomoc.
Oprócz Dochód uzyskany problem - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Od kiedy 500+ na pierwsze dziecko. Pomocy.
dziecko u babci - a co z 500+
Umowa zalecenie - czy uzsk? Pomocy
pierwsze dziecko z innego związku
Ukrainiec
wzór decyzji wygaśnięcie prawa do św. wych.
Samotna czy nie?
Sygnity listy wyplat
jaki dochód - proszę o pomoc
opiekun prawny
Dochód uzyskany / osiągnięty
sygnity liczba świadczeń na 1 dziecko
Odpowiedź z ZUSu i co teraz?
nie rozliczony w US
od kiedy 500
WTF???