ja przyznaje na okres na jaki przyznano dodatek mieszkaniowy. jak zmieni się stawka, to będą decyzje zmieniające. wnioskodawca dodatkowo wypełnia oświadczenie że wyraża zgodę na zmianę decyzji. tak poradził mi nasz radca
ja dopiero od marca wpadłam na to, aby dawać takie oświadczenie,
reszta właśnie mi przynosi... 1/3 już przyniosła,
treść oświadczenia jakie daję do podpisu:
"Wnoszę o wszczęcie postępowania w sprawie przyznanego dodatku energetycznego, jednocześnie wyrażam zgodę na zmianę w trybie art. 155 KPA decyzji ostatecznej Nr ....... z dnia ........ r. w części dotyczącej wysokości dodatku energetycznego, w związku ze zmianą wynikającą z obwieszczenia Ministra Gospodarki. "
byłabym wdzięczna Koniczyno... gdybyś wkleiła treść oświadczenia przez Was stosowanego
OŚWIADCZENIE
Pouczony o treści art. 155 kpa i poinformowany, że kwota dodatku energetycznego ustalona przez Ministra Gospodarki obejmuje okres od dnia 1 stycznia do 30 kwietnia 2014 r. i po tym czasie może ulec zmianie, oświadczam, że wyrażam zgodę na zmianę decyzji Wójta Gminy ......... nr ... z dnia ....... w sprawie przyznania dodatku energetycznego, w części dotyczącej kwoty dodatku energetycznego w okresie od dnia 1 maja 2014 r.
GORZATKO, zdaje się, że od Ciebie ściągnięte, w kazdym razie z forum:)
Pokazałam radcy, sprawdził i pozwolił rozdawać:)