dodatek 250,00 zł + dodatek specjalny

Wybrane tematy:
Kierownik chce mi zabrać dodatek wykształcenie pracownika socjalnego zarobki Dodatek dla asystenta Specjalista pracy socjalnej a dodatek
ODPOWIEDZ
~leo.

dodatek 250,00 zł + dodatek specjalny

Post autor: ~leo. »

mam nietypową sytuację - pracownik socjalny zatrudniony w OPS ma przyznany dodatek , pracownica prowadząca sprawy w OPS funduszu aliment. jest na urlopie macierzyńskim. Całość tych spraw chcem przekazać pracownikowi socjalnemu (bo wcześniej przed zatrudnieniem to prowadziła) .W związku z powyższym czy można byłoby przyznać dodatek specjalny na okres urlopu macierzyńskiego pracownikowi socjalnemu. Jak to się ma do dodatku 250 zł , czy nie będzie kolidowało.(dodatek + dodatek ) Chodzi o kontrole z UW czy się nie przyczepią?
~iza

Re: dodatek 250,00 zł + dodatek specjalny

Post autor: ~iza »

ja tak wykazuje, mam pracownice na zwolnieniu juz 3 miesiace i inna ja zastepuje i ma dodatek 250zł + 400 zł = 650 zł w zeszłym roku miałąm kontrol z wojewudzkiego urzedu i nic nie mówili.
~kasia

Post autor: ~kasia »

mam pytanie:jesli prac.socjalny otrzymuje dod.250zł za pracę w terenie to ile musi godzin w tygodniu przepracować i gdzie jest to zapisane?
~ela

Post autor: ~ela »

Pobierając dodatek pracow. socj. za pracę w terenie ile dni , ile gidzin w tygodniu powinnam pracować w terenie. proszę o dokładne wytyczne.
~x

Post autor: ~x »

Strona Ministerstwa- nie można wypłacać w całości dodatku terenowego
Majka85
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Majka85 »

Iza popracuj nad ortografią -
ODPOWIEDZ