dodatek 250,00 zł + dodatek specjalny
dodatek 250,00 zł + dodatek specjalny
mam nietypową sytuację - pracownik socjalny zatrudniony w OPS ma przyznany dodatek , pracownica prowadząca sprawy w OPS funduszu aliment. jest na urlopie macierzyńskim. Całość tych spraw chcem przekazać pracownikowi socjalnemu (bo wcześniej przed zatrudnieniem to prowadziła) .W związku z powyższym czy można byłoby przyznać dodatek specjalny na okres urlopu macierzyńskiego pracownikowi socjalnemu. Jak to się ma do dodatku 250 zł , czy nie będzie kolidowało.(dodatek + dodatek ) Chodzi o kontrole z UW czy się nie przyczepią?
Re: dodatek 250,00 zł + dodatek specjalny
ja tak wykazuje, mam pracownice na zwolnieniu juz 3 miesiace i inna ja zastepuje i ma dodatek 250zł + 400 zł = 650 zł w zeszłym roku miałąm kontrol z wojewudzkiego urzedu i nic nie mówili.
mam pytanie:jesli prac.socjalny otrzymuje dod.250zł za pracę w terenie to ile musi godzin w tygodniu przepracować i gdzie jest to zapisane?
Pobierając dodatek pracow. socj. za pracę w terenie ile dni , ile gidzin w tygodniu powinnam pracować w terenie. proszę o dokładne wytyczne.
Strona Ministerstwa- nie można wypłacać w całości dodatku terenowego
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Iza popracuj nad ortografią -
Oprócz dodatek 250,00 zł + dodatek specjalny - Dodatek 250zł przeczytaj również:
wynagrodzenie aspiranta pracy socjalnej
dodatek 250zł
ekwiwalent pieniężny na odzież dla OPS
dodatek funkcyjny
ile netto wychodzi z dod. 250?
250 ?
Dodatek a zwolnienie lekarskie
Dodatek jako składnik wynagrodzenia zasadniczego?
dodatek 250 a inny dodatek
dodatek 250 zł.
zapytanie
ile w końcu tego dodatku?
czy należy się dodatek?
Dodatek 250 zł a płaca zasadnicza
dodatek a urlop dodatkowy
dodatek a urlop dodatkowy