dodatek 250zł

Wybrane tematy:
ŚDS a wywiady środowiskowe po 15.11.2021 JAK LICZYĆ FREKWENCJĘ W KLUBIE SENIORA Obok Lasu - dom opieki dla osób starszych Czy mogę skierowac do ŚDS klub seniora - czy może tam być oddelegowany pracownik socjalny OPS? ŚDS- likwidacja odpłatności a waloryzacja
~d

Re: dodatek 250zł

Post autor: ~d »

przykro mi to pw. ale każdy Kierownik, który wstrzymał Wam dod. ma racje, nie jestescie w pełni pracownikami terenu, a obowiązki i realia pracy w pom. spol., a w śds są trochę inne...przykro mi i pozdrawiam gorąco
~Maciek

Post autor: ~Maciek »

hehehe już to widze jak pracownik socjalny SDS robi wywiady w terenie.
Chyba w rozporządzeniu jest jasno napisane że robi to OPS.
~Ania II

Post autor: ~Ania II »

Popieram Maćka. Tak pisze w rozporządzeniu. Może teraz już odpuścicie tym kierownikom.
~Maciek

Pracownik socjalny śds powinien się skupić na innych rzeczach, bardziej przyjemnych, naprawde moi drodzy nie pchajcie się w teren, dla waszego dobra i spokoju, tego Wam życze
~pracownik socjalny

Post autor: ~pracownik socjalny »

Maciek jakie ty bzdury piszesz i na dodatek w godzinach pracy, u nas by to nie przeszło.
~Maciek

Każdy pracownik ma prawo, nie tylko w pomocy społecznej do przerwy. Jesli uważasz że pisze bzdury to proszę o argumenty
~Monia

Post autor: ~Monia »

Wszystkie wywiady środowiskowe i aktualizacje, decyzje robi OPS.
Nasz pr.soc. z SDS zajmuje się innymi dokumentami, nie ma wsrod nich wywiadów, rzadko jest w terenie. Wobec tego nie ma dodatku 250 zl. Sds nie musi mieć na stanie wywiadów środowisowych, mamy swoje dokumenty i niezbędne informacje.
ODPOWIEDZ