dodatek energetyczny - pieczątki - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 08 mar 2014, 23:13

Witam jakie pieczątki stawiacie jeśli upoważnienie kierownika jest w drodze uchwały gminy? proszę o pomoc
~justa

Napisano: 10 mar 2014, 10:05

ja czekałam do uprawomocnienia i własnie dzis mi sie uprawomacnia... od jutra moge dopiero przyjmowac wnioski bede stawiac pieczatke MOPS i kieowanika. Wypłata w kwietniu za 2 m-ce - marzec i kwiecien
~Bożena

Napisano: 10 mar 2014, 21:01

czy ktoś może się jeszcze wypowiedzieć proszę ?
~justa

Napisano: 11 mar 2014, 9:55

U mnie miała być u góry pieczatka kierownika osrodka a na dole tez kierownik osrodka . Ale niestety mamy niewaznosc uchwaly. Podobnoe nie moze byc , ze upowaznie sie kierownika do wydawania decyzji tylko do postepowan. Nie rozumiem tego za bardzo bo, po co mam prowadzic postepowanie jako ops a podpisywac decyzje ma wojt ?
~POLI

Napisano: 12 mar 2014, 9:49

POLI z jakiego jesteś województwa, u nas uchwała przesłana do UW i czekamy na rozstrzygnięcie Wojewody.
~iwonka

Napisano: 12 mar 2014, 10:09

u nas w śląskim wszystkie przechodzą i do decyzji o do postępowań
~ola

Napisano: 12 mar 2014, 15:14

Uchwała Rady Gminy jest ale zapewne w ostatnim pkc. wpisano : Wykonanie Uchwały powierza się Burmistrzowi. Dlatego Burmistrz ceduje to na Kierownika . I podpisujesz : z upoważnienia Burmistrza - Kierownik. Natomiast nagłówek decyzji jest Burmistrz Miasta......
~maja

Napisano: 12 mar 2014, 16:06

Jeśli zadanie zlecone zostało przekazane OPS-owi Uchwałą Rady Gminy i zaakceptowane przez wojewodę to wójt, burmistrz, prezydent utracili swoje kompetencje orzecznicze. Pieczątka nagłówkowa OPS - podpisuje kierownik , dyrektor swoją pieczątką .
~igor

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x