dodatek energetyczny - sygnity

Wybrane tematy:
Cheops przedłużenie dodatku energetycznego o co chodzi ??? zmieniamy decyzje? de do kwietnia? Nowe stawki DE od maja 2022 r. liczba rodzin
jw28

dodatek energetyczny - sygnity

Post autor: jw28 »

Kto tworzy decyzje z dodatku energetycznego w sygnity? Chodzi o te nowe stawki? My sami wprowadzamy je do programu czy jest jakaś aktualizacja? proszę o kontakt.
MZv2

Re: dodatek energetyczny - sygnity

Post autor: MZv2 »

Ja wprowadzam sam. Na aktualizacje nie ma co liczyć, a nawet jak będzie to pewnie coś zepsują.
izai83

Post autor: izai83 »

A jak je wprowadzić?
ops-ma

Post autor: ops-ma »

administracja, parametry systemowe, wysokość dodatku energetycznego i wpisujesz aktualne stawki.
izai83

Niestety nie mogę znaleźć DE są tylko DM. Chyba, że ręcznie trzeba wprowadzić jakoś
izai83

już znalazłam fałszywy alarm:)
MZv2

Post autor: MZv2 »

Parametry systemowe > kwoty świadczeń/dodatków. Nie wiem tylko czemu na liście jest kilka opcji dot. DE więc ja wprowadzam wszędzie kwoty.
W parametrach systemowych w części dot. dodatków mieszkaniowych jest parametr odnośnie okresu na jaki ma być przyznawany dodatek energetyczny.
ewa60

Post autor: ewa60 »

Nie mogę zrobić decyzji zmieniającej w systemie, może jakaś podpowiedź. Czy jest to w ogóle możliwe, bo słyszałam opinię, że w dod. energetycznym nie można tego zrobić!.
ewa60

Post autor: ewa60 »

Nikt w systemie sygnity nie zmienia decyzji? / jest taka funkcja decyzja z decyzji/ ale nie mogę zrobić!
WIELKOPOLSKA

Post autor: WIELKOPOLSKA »

ja decyzji nie zmieniam, więc nie wiem jak to działa, ja tworzę nowe decyzje - dla mnie tak sprawniej i szybciej
ODPOWIEDZ