dodatek energetyczny - sygnity
dodatek energetyczny - sygnity
Kto tworzy decyzje z dodatku energetycznego w sygnity? Chodzi o te nowe stawki? My sami wprowadzamy je do programu czy jest jakaś aktualizacja? proszę o kontakt.
Re: dodatek energetyczny - sygnity
Ja wprowadzam sam. Na aktualizacje nie ma co liczyć, a nawet jak będzie to pewnie coś zepsują.
administracja, parametry systemowe, wysokość dodatku energetycznego i wpisujesz aktualne stawki.
Niestety nie mogę znaleźć DE są tylko DM. Chyba, że ręcznie trzeba wprowadzić jakoś
Parametry systemowe > kwoty świadczeń/dodatków. Nie wiem tylko czemu na liście jest kilka opcji dot. DE więc ja wprowadzam wszędzie kwoty.
W parametrach systemowych w części dot. dodatków mieszkaniowych jest parametr odnośnie okresu na jaki ma być przyznawany dodatek energetyczny.
W parametrach systemowych w części dot. dodatków mieszkaniowych jest parametr odnośnie okresu na jaki ma być przyznawany dodatek energetyczny.
Nie mogę zrobić decyzji zmieniającej w systemie, może jakaś podpowiedź. Czy jest to w ogóle możliwe, bo słyszałam opinię, że w dod. energetycznym nie można tego zrobić!.
Nikt w systemie sygnity nie zmienia decyzji? / jest taka funkcja decyzja z decyzji/ ale nie mogę zrobić!
ja decyzji nie zmieniam, więc nie wiem jak to działa, ja tworzę nowe decyzje - dla mnie tak sprawniej i szybciej
Oprócz dodatek energetyczny - sygnity - Dodatek energetyczny przeczytaj również:
pytanko
KWOTY DODATKU ENERGETYCZNEGO
PROSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE w RADIX
umowe REZERWOWEJ sprzedaży energii elektrycznej
NOWE WNIOSKI
nowe kwoty DE
Jak kontrolowac te limity?
nowe kwoty dodatku energetycznego
jak przyznać?
Wysokość dodatku
kasa