Czy ktoś już cokolwiek wie na temat dodatku motywacyjnego który ma ruszyć od lipca?
Kogo będzie obejmować?
Skąd pieniądze na te dodatki?
Tak jak napisałam takie były wyjaśnienia z naszego UW, należy ując Kierownika i księgową (jeżeli dokonuje wypłat np: zasiłków stałych lub okresowych).Ola_F pisze: ↑18 cze 2024, 11:47A w jaki sposób księgowa realizuje ustawę o pomocy społecznej? Czy to nie tylko osoby które wydają decyzje? Lub je podpisują?
Chętnie poznam opinię innych ośrodków kogo uwzględniają?
KIPUSa rozumiem też uwzględniać? Organizator Pomocy Społecznej lub Organizator Usług Społecznych?
jasmin1979 pisze:Tak jak napisałam takie były wyjaśnienia z naszego UW, należy ując Kierownika i księgową (jeżeli dokonuje wypłat np: zasiłków stałych lub okresowych).Ola_F pisze: ↑18 cze 2024, 11:47A w jaki sposób księgowa realizuje ustawę o pomocy społecznej? Czy to nie tylko osoby które wydają decyzje? Lub je podpisują?
Chętnie poznam opinię innych ośrodków kogo uwzględniają?
KIPUSa rozumiem też uwzględniać? Organizator Pomocy Społecznej lub Organizator Usług Społecznych?
To nie moja własna, "nadgorliwa" interpretacja.
A taka prawda bez programu od RM, pozostają nam tylko domysły. A w sumie nawet jak ten Program powstanie, to i tak nic z niego nie będzie wynikać.