Jakiego zaświadczenia?zuzzanna pisze:zrobię to teraz na na podstawie zaświadczenia i wniosku strony
ale dwa lata temu pieciolatki mialy obowiazek realizowac roczne przygotowanie przedszkolne:) - to tylko 6-latki mogly wybierac czy dalej beda do zerowki chodzic czy pojda do pierwszej klasy...wiec jesli u ciebie jakies pieciolatki tego obowiazku nie realizowaly to pan dyrektor szkoly i osoba odpowiedzilana w gminie za przestrzeganie obowiazku szkolnego - powinny odpowiedziec za to,ze tego nie dopilnowaly:Dzuzzanna pisze:tak dwa lata temu też miało być obowiązkowe na 100 % pięciolatki (na dwóch szkoleniach kazali z góry przyznawać bo to pewne) i co przyznane połowa poszła do szkoły połowa nie jedni to zgłosili że nie pościli dziecka do szkoły drudzy nie i cały okres zasiłkowy użerałam się z uchyleniami zwrotami i z pretensjami (JAK TO, TO PANI NIE WIE ŻE MOJE DZIECKO JESZCZE NIE CHODZI DO SZKOŁY-a niby skąd mam to wiedzieć). wolę zrobić 10 zmian przyznających jak jedno uchylenie czy zwrot.