Myślisz nad tym co robisz?Raa pisze: Ja dostępu do programu z gminy nie chcę więc będę wymagała dołączenia do wniosku wydruku o wpisie.
Pytam bo: nie możesz tego wymagać aby ktoś Ci dołączył coś takiego. Szkoda, że na mnie nie trafisz jako petenta

Myślisz nad tym co robisz?Raa pisze: Ja dostępu do programu z gminy nie chcę więc będę wymagała dołączenia do wniosku wydruku o wpisie.
Z jakiego jesteś województwa? U mnie nie ma z tym problemu jeśli chodziło o CP. W woj. śląskim bez problemu czy to Gliwice czy też Zabrze. (ZUS)opsik77 pisze: ↑10 sty 2022, 15:43A co w przypadku gdy z ZUS wychodzi komunikat:
"Status odpowiedzi wiele kodów tytułu ubezpieczenia
W tym przypadku informacja o wysokości składki zdrowotnej nie może być zwrócona. Należy wystąpić do ZUS z wnioskiem OK-WUD".
Wiemy, że ZUS nie chce wystawiać zaświadczeń dla ludzi.
Tak dla porównania to Ci napiszę, że mi się nie chce chodzić do pracy a chodzę bo muszę. Ma się to tak samo z ZUSem.opsik77 pisze:iemy, że ZUS nie chce wystawiać zaświadczeń dla ludzi.
kujawsko pomorskiemaniekops pisze:Z jakiego jesteś województwa? U mnie nie ma z tym problemu jeśli chodziło o CP. W woj. śląskim bez problemu czy to Gliwice czy też Zabrze. (ZUS)opsik77 pisze: ↑10 sty 2022, 15:43A co w przypadku gdy z ZUS wychodzi komunikat:
"Status odpowiedzi wiele kodów tytułu ubezpieczenia
W tym przypadku informacja o wysokości składki zdrowotnej nie może być zwrócona. Należy wystąpić do ZUS z wnioskiem OK-WUD".
Wiemy, że ZUS nie chce wystawiać zaświadczeń dla ludzi.