mam dokładnie takie samo zdanie na ten tematmy_low pisze: ↑10 sie 2022, 13:03Rządzący nie potrafią napisać dobrej ustawy, a my się mamy martwić o liczbę gospodarstw domowych? Ja osobiście mam to gdzieś, jak mi złożą oddzielne wnioski, piec będzie zgłoszony w CEEB to normalnie przyznam na każde gospodarstwo domowe po 3000 zł, tak jak z dodatkami osłonowymi, to wnioskodawcy oświadczają, a że idioci w rządzie dają im możliwość kombinowania, to już nie ich wina
ZGODNIE Z DEFINICJA NIE bo sama nie mieszka.opsik28 pisze: ↑10 sie 2022, 9:23Czy można uznać, że jest osobą samotnie zamieszkującą, jeżeli w domu mieszkają inne osoby?opsik28 pisze: ↑
35 min temu
A jeżeli wśród takich 3 gospodarstw w jednym domu jedno byłoby jednoosobowe to co będziecie robić?
a co mamy robić ? nie może być gospodarstwa domowego jednoosobowego ?
z definicji "samotnie zamieszkują I gospodarują" To że nie mieszka sama, bo mieszka ktoś z kimś nie oznacza że sama nie gospodaruje. A nie masz narzędzi by to zweryfikować.OPS-RIA pisze: ↑12 sie 2022, 7:53ZGODNIE Z DEFINICJA NIE bo sama nie mieszka.opsik28 pisze: ↑10 sie 2022, 9:23Czy można uznać, że jest osobą samotnie zamieszkującą, jeżeli w domu mieszkają inne osoby?opsik28 pisze: ↑
35 min temu
A jeżeli wśród takich 3 gospodarstw w jednym domu jedno byłoby jednoosobowe to co będziecie robić?
nie zgodzę z tymOPS-RIA pisze: ↑12 sie 2022, 7:53ZGODNIE Z DEFINICJA NIE bo sama nie mieszka.opsik28 pisze: ↑10 sie 2022, 9:23Czy można uznać, że jest osobą samotnie zamieszkującą, jeżeli w domu mieszkają inne osoby?opsik28 pisze: ↑
35 min temu