Z góry przepraszam za pytania ale jestem całkiem nowa i do tego nie mam kogo spytać a czas nagli:(
Pan 1 osoba ma dochód 0 zł ( pobiera zasiłek stały ale mam go nie brać teraz do dochodu tak powiedziały Pan z zasiłków) pow użytkowa 33,32 m , brak co, brak ciepł wody, brak gazu ryczałt za co 110,12, za ciepł wode 13,22, za gaz 6,61 =129,95 ryczałtów
Wydatki 87,78 zł
Po wyliczeniu wyszło mi ze do wypłaty 108,87 zł ( wydatki +ryczałt =217,73 i 50% = 108,87)
czy tyle faktycznie ma miec przyznane i całość przekazaną do zgm, czy cos żle wyliczyło??
dodatek wyszedł mi wyzszy niż wydatki
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW/DM/ZR
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: dodatek wyszedł mi wyzszy niż wydatki
dobrze Ci wyszłoRudzia pisze: 02 gru 2021, 9:38 Z góry przepraszam za pytania ale jestem całkiem nowa i do tego nie mam kogo spytać a czas nagli:(
Pan 1 osoba ma dochód 0 zł ( pobiera zasiłek stały ale mam go nie brać teraz do dochodu tak powiedziały Pan z zasiłków) pow użytkowa 33,32 m , brak co, brak ciepł wody, brak gazu ryczałt za co 110,12, za ciepł wode 13,22, za gaz 6,61 =129,95 ryczałtów
Wydatki 87,78 zł
Po wyliczeniu wyszło mi ze do wypłaty 108,87 zł ( wydatki +ryczałt =217,73 i 50% = 108,87)
czy tyle faktycznie ma miec przyznane i całość przekazaną do zgm, czy cos żle wyliczyło??

możesz ryczałt na opał ktory wyszedl w dodatku przekazywac wnioskodawcy a pozostałą czesc zarzadcy...ale ja bym się nie bawiła

-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW/DM/ZR
- Kontakt:
Re: dodatek wyszedł mi wyzszy niż wydatki
tak, wnioskodawca chce wszystko do zarządcy żeby przekazać. Myślałam ze nie mogę przekazać miesięcznie zarządcy więcej niż mam na zaświadczeniu że wnioskodawca ma opłat. Dziękuje:)
Oprócz dodatek wyszedł mi wyzszy niż wydatki - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
pilne
Kto zgłasza informację o ilości osób w gosp.
Zgon zarządcy
Dylematy - techniczne wyposażenie lokalu mieszkalneg
Dokumenty do dodatku
centralne ogrzewanie?
współwłasność po rozwodzie
problem z dochodem. prosze o wyjasnienie
mieszkanie
rodzina zastepcza
Wydatki ? które liczyc do DM? pilne czas goni !!
działalność zawieszona
KPA
Alimenty
czy należy się dodatek
ryczałt- poproszę o pomoc