dodatki \"200\" w sprawozdaniu

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~Elmer

dodatki \"200\" w sprawozdaniu

Post autor: ~Elmer »

czy w sprawozdaniu z ZR umieszcza wam w części A6 (dodatek do świadczenia pielęgnacyjnego) wypłacone 200?
~obe

Re: dodatki \"200\" w sprawozdaniu

Post autor: ~obe »

dołączam się do pytania
~Ruda

Post autor: ~Ruda »

nie
~kama

Post autor: ~kama »

mam tan same zera a to nie chodzi o te stowki ktore były nazywane dodatkiem? 200 zł jest pomocą finanswą realizowaną w ramach rządowego programu ...

~Elmer

no właśnie też mnie to zastanawia bo Amazis mi tego nie umieszcza...
~kama

Post autor: ~kama »

mi sygnity tez nie ale sadze ze jesli chodziłoby o wyplacone 200 zl to program sam by je generował jak każde inne wypłacane swiadczenie
~Dorota

Post autor: ~Dorota »

ja tez mam zera a pracuje na sygnity
~Ruda

Post autor: ~Ruda »

Chodzi o stówki, więc jeśli nie było wyrównań w tym roku to wg. mnie powinny być zera.
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kb »

dwusetki nie sa dodatkiem do swiadczenia:) i nie sa swiadczeniami rodzinnym - dlaczego wiec mialyby sie znalezc w sprawozdaniu ze swiadczen rodzinnych?;) dodatkiem byly tylko stowki wynikajace z ustawy o swiadczeniach rodzinnych, cala reszta to programy rzadowe a z tego to pewnie znow niedlugo zaczniemy co tydzien robic sprawozdania;-)
~Elmer

hura! Co tydzień sprawozdanie.
Hura!
ODPOWIEDZ