Nie mam informacji, by coś się zmieniło w tym zakresie - jest przycisk "potwierdź zaznaczone" i "potwierdź wszystkie".
pozdrawiam
Ale tak, jest. Prosze sprawdzić. Mam od dzis wersję 2-3.3 ale nic w tej kwestii nie zmieniło sie.SYGNITY pisze:Nie mam informacji, by coś się zmieniło w tym zakresie - jest przycisk "potwierdź zaznaczone" i "potwierdź wszystkie".
pozdrawiam
chodzi o to, że kiedyś można było potwierdzić wypłatę wszystkich list niemal jednym kliknięciem,SYGNITY pisze:Nie mam informacji, by coś się zmieniło w tym zakresie - jest przycisk "potwierdź zaznaczone" i "potwierdź wszystkie".
pozdrawiam
Nie zgodzę się. Zaznaczałam wszystkie listy poprzez: trzymając Ctrl i klikając na każdą po kolei. Zaznaczyłam w ten sposób wszystkie listy i kliknęłam "potwierdz". Teraz tak nie można. Trzeba wejść w każdą listę osobno i tam jest "potwierdz wszystkie", ale dotyczy to pozycji a nie list. I tak każdą listę po kolei. Wychodzi 8 kliknięć na każdą listę ... razy 200 list to da się odczućSYGNITY pisze:Owszem, można było potwierdzić całą listę jednym przyciskiem, ale tylko i wyłącznie jedną listę.
Obecnie też jednym przyciskiem "potwierdź wszystkie" tylko z poziomu okna pozycji.
pozdrawiam