dofinansowanie z funduszy na szkolenie - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 31 sty 2017, 14:45

Witam proszę o pomoc, jestem świeżym pracownikeiem OPS. Dyrektor zleciła mi zadanie poszukać funduszy, dofinansowania w związku z alkoholówką oraz przemocą. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mam szukać tych funduszy? Czy Dyrektor GOPS może wystąpić do KFS z wnioskiem?
eddytka19219
Praktykant
Od: 31 sty 2017, 14:40
Zajmuję się: pomoc społeczna

Napisano: 31 sty 2017, 15:04

Dziewczyno powiedz swojej pani Dyrektor niech sobie sama poszuka, a najlepiej z kapsli po alkoholu bo z tego co wiem to takich funduszy nie ma nie rozumiem tylko jaka ''alkoholówka''
Iga2

Napisano: 31 sty 2017, 15:07

nie doczytałam zadanego pytania a może tu chodzi o szkolenie związne z przeciwdziałaniem alkoholizmowi i przemocy w rodzinie to na ten cel szkolenia Twoja pani dyrektor powinna mieć w swoim budżecie
Iga2

Napisano: 31 sty 2017, 15:14

Szczerze mówiąć ja dobrze nie zrozumiałam i boję sie ponownie spytać. Przypuszczam, że chodzi o GKRPA, o kilkudniowe szkolenie które jest kosztowne. Miałam za zadanie posdzukać na stronie ministerstwa funduszy.... Ale tam nic takiego nie ma
eddytka19219
Praktykant
Od: 31 sty 2017, 14:40
Zajmuję się: pomoc społeczna

Napisano: 31 sty 2017, 15:26

Skoro chodzi o szkolenie to z tego co wiem darmowych nie ma ,my mamy w swoim budżecie ops zaplanowane pieniądze na tego typu szkolenia.
Dziewczyno nie bój się pytać pracują z Tobą starsze koleżanki spytaj ich jak się boisz swojej dyrektorki to dziwne dlaczego się jej boisz na początku twojej pracy nie powinno tak być to te panie starsze i szefowe są od pomocy przecież one kiedyś tez stawiały pierwsze kroki.
Iga2

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x