doinansowanie

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
nick

doinansowanie

Post autor: nick »

witam

asystenci kiedy przychodzi decyzja o dofinansowaniu do stanowiska asystenta z ministerstwa??? i ile ona wynosi ? czy przysługuje pod warunkiem iz w ubiegłym roku był zatrudniony asystent i na tej podstawie przyznawane jest dofinansowanie na ten rok?? i dlaczego my tak mało zarabiamy
Mona123
Stażysta
Zajmuję się: AR
Kontakt:

Re: doinansowanie

Post autor: Mona123 »

witam, raczej nikt tego nie wie oprócz kierownika Opsu.
Ja ze swojej strony wiem, że moje stanowisko jest zabezpieczone na pół roku kasą- później nie wiadomo co będzie.
Zgodzę się z niskimi zarobkami- masa obowiązków a wynagrodzenie śmiechu warte, nie wspominając o braku ryczałtu na paliwo, odzież itp
madzia11

Post autor: madzia11 »

w tym roku może już nie być dofinansowania do zatrudnienia asystentów
Latimer

Post autor: Latimer »

czemu ma nie być dofinansowania?
madzia11

Post autor: madzia11 »

dofinansowanie szło jak asystent nie był "obowiązkowy" w zeszłym roku nie wiem jakim cudem MPIPS dało dofinansowanie w tym roku już się nie spodziewam kasy na AR ze środków ministerialnych
Latimer

Post autor: Latimer »

Dz.U. 2015 poz 332 art. 247 ust.1 z którego wynika że dofinansowanie z ministerstwa ma być przez 6 lat od wejścia ustawy tak przynajmniej twierdzi moja pani kierownik
ODPOWIEDZ