witam
asystenci kiedy przychodzi decyzja o dofinansowaniu do stanowiska asystenta z ministerstwa??? i ile ona wynosi ? czy przysługuje pod warunkiem iz w ubiegłym roku był zatrudniony asystent i na tej podstawie przyznawane jest dofinansowanie na ten rok?? i dlaczego my tak mało zarabiamy
doinansowanie
-
- Stażysta
- Zajmuję się: AR
- Kontakt:
Re: doinansowanie
witam, raczej nikt tego nie wie oprócz kierownika Opsu.
Ja ze swojej strony wiem, że moje stanowisko jest zabezpieczone na pół roku kasą- później nie wiadomo co będzie.
Zgodzę się z niskimi zarobkami- masa obowiązków a wynagrodzenie śmiechu warte, nie wspominając o braku ryczałtu na paliwo, odzież itp
Ja ze swojej strony wiem, że moje stanowisko jest zabezpieczone na pół roku kasą- później nie wiadomo co będzie.
Zgodzę się z niskimi zarobkami- masa obowiązków a wynagrodzenie śmiechu warte, nie wspominając o braku ryczałtu na paliwo, odzież itp
w tym roku może już nie być dofinansowania do zatrudnienia asystentów
dofinansowanie szło jak asystent nie był "obowiązkowy" w zeszłym roku nie wiem jakim cudem MPIPS dało dofinansowanie w tym roku już się nie spodziewam kasy na AR ze środków ministerialnych
Dz.U. 2015 poz 332 art. 247 ust.1 z którego wynika że dofinansowanie z ministerstwa ma być przez 6 lat od wejścia ustawy tak przynajmniej twierdzi moja pani kierownik
Oprócz doinansowanie - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
Kontrola asystentów
wizyty u rodzin- jak często?
Przez ile lat rodzina może pozostawać pod opieką Asystenta?
Koordynacja NK
Sprawozdanie z przemocy
autoagresja u młodzieży
Pieczatka asystenta
asystent rodziny, nierób i leń.
sprawozdanie do sądu pomoc
monitoring
Rozliczenie zadaniowego czasu pracy
plan pracy
Czy powinna być założona NK?
kontrakt
ryczałt dla asystenta - przysługuje?