Dokumentacja w OIK - Ośrodki Interwencji Kryzysowej

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 14 paź 2010, 13:38

Witam mam pytanie czy nikt nie prowadzi żadnej dokumentacji osób przebywających w OIK. Na jakich formularzach pracujecie jakie powinny być prowadzone dokumenty przecież ktoś musi to wiedzieć.
~MartaW

Napisano: 21 paź 2010, 14:23

Oczywiście,że pracuje się dokumentując przebieg historii, leczenia osób korzystających z pomocy OIK. Nikt jednak nie jest upoważniony, a nawet zabronione jest ujawnianie tego typu wiadomości.Tzn. nie uzyska Pani informacji o dokumentach, chyba że jest Pani osobą korzystającą z pomocy OIK, wówczas ma Pani możliwość wglądu w ,,swoją,, dokumentację.
~Ania

Napisano: 18 lis 2010, 12:18

No głupstwa piszesz, na razie jest ta, że każdy OIK wypracowuje własne dokumenty, niebawem to się zmieni i zostaną ujednolicone, mój OIK skopiował za pozwoleniem oczywiście dokumentacje z innego, wieloletniego już tzn. kartę kontaktów, kartę ewidencyjną klienta oraz księgę ambulatoryjną. I jeszcze jedno w OIK nie leczy się osób.
~anna

Napisano: 25 lis 2010, 15:50

Mnie chodzi o ewentualne formularze czy takowe funkcjonują w OIK-ach czy każdy OIK tworzy sobie druki wg realizowanych przez siebie zadań (porad)
~MartaW

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x