dokumenty
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe i energetyczne
- Kontakt:
dokumenty
czy wnioskodawca musi dołączyć dokumenty o dochodach wykazane w deklaracji o dochodach chodzi o zaświadczenia jeżeli nie ma dołączonego dokumentu co robić jak się odwoła od decyzji
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: dokumenty
a czytałeś co pisze na końcu deklaracji o dochodach ?
dokumenty na podstawie których deklaracja została wypełniona wnioskodawca ma obowiązek przechowywać 3 lata.........
a więc na chłopski rozum NIE MUSI nic dołączać bo jest to oświadczenie, ale ty masz prawo wezwać na piśmie o ich udostępnienie... czy wezwiesz i kiedy to jest twoja sprawa żaden przepis tego nie reguluje
dokumenty na podstawie których deklaracja została wypełniona wnioskodawca ma obowiązek przechowywać 3 lata.........
a więc na chłopski rozum NIE MUSI nic dołączać bo jest to oświadczenie, ale ty masz prawo wezwać na piśmie o ich udostępnienie... czy wezwiesz i kiedy to jest twoja sprawa żaden przepis tego nie reguluje
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: dokumenty
ps kiedyś sciołem się z babą z kontroli bo zarzuciła mi że nie mam kserówek zaświadczeń i biedula nie może sprawdzić prawidłowości wyliczenia dochodu........ a więc kwestia była krótka .... jak się pani nie podoba prosze zapisać uwagę do protokołu kontroli nie omieszkam się do niej odnieść z bardzo obszernym uzasadnieniem..... no i co pani kontrolująca poszła jak nie pyszna pisząc że do dodatków nie ma uwag...

Oprócz dokumenty - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
co powinnam odjąć od przychodu?
Czytaliście artykuł ?
Osoba nie mieszka
DM bardzo proszę o sprawdzenie dodatku - bo liczę sama ręcznie
pierwszy dodatek jak liczyć
oświadczenie zamiast zaświadczenia
dodatek dla najemców w związku z utratą pracy
Wspólnota mieszkaniowa
Najem od Urzędu Gminy
świadcznenie dla bezrobotnych
Jak obliczyć kWh bez faktury