Dokumenty do wniosku co trzeba plissss - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 09 sty 2019, 10:30

Powiedzcie mi proszę jakie dokumenty bierzecie od osób które składają wniosek, jeżeli pracujecie w OPS jakie dokumenty bierzecie z swoich rejestrów żeby wiedzieć ze te osoby to te. Jeżeli ktoś składa kto nie korzysta z OPS to mam wystapić o potwierdzenie do urzędu stanu cywilnego?? jak to robicie, bo ja juz zgupiałam czy brac dokumenty czy nie brac w ogóle ??
renia7
Praktykant
Od: 04 sie 2017, 11:55
Zajmuję się: KDR,ŚW, SR, NK, FA

Napisano: 09 sty 2019, 10:57

ja od osób które składają wniosek wg nowych zasad to biorę na oddzielnych egzemplarzach dane każdego z dzieci i zaznaczam ,,nie wnoszę o przyznanie kart..." a później ,,dziecko niespełniające warunków..." i biorę oświadczenia rodziców i tam mi wypisują imię, nazwisko i PESEL każdego dziecka
sylwia92
Stażysta
Od: 07 sty 2019, 12:30
Zajmuję się: Karta Dużej Rodziny

Napisano: 09 sty 2019, 13:03

sylwia92 pisze:ja od osób które składają wniosek wg nowych zasad to biorę na oddzielnych egzemplarzach dane każdego z dzieci i zaznaczam ,,nie wnoszę o przyznanie kart..." a później ,,dziecko niespełniające warunków..." i biorę oświadczenia rodziców i tam mi wypisują imię, nazwisko i PESEL każdego dziecka

co to znaczy oddzielnych egzemplarzach????
milka1234
Praktykant
Od: 01 sie 2018, 8:31
Zajmuję się: AR, KDR

Napisano: 09 sty 2019, 13:54

co to znaczy oddzielnych egzemplarzach????[/quote]
Tzn, tam co jest część 2 wniosku to oddzielna kartka na rodziców i oddzielnie na każdego z dzieci
sylwia92
Stażysta
Od: 07 sty 2019, 12:30
Zajmuję się: Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x