Dokumenty potwierdzające wysokość ponoszonych wydatków
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Dokumenty potwierdzające wysokość ponoszonych wydatków
Art.7 Ustawy mówi,że do wniosku dołącza się deklarację o dochodach oraz dokumenty potwierdzające wysokość ponoszonych wydatków za mieszkanie . Moje pytanie - dokumenty to zawiadomienie o wysokości czynszu,podwyżce? Czy te dokumenty kserujecie czy po sprawdzeniu, oddajecie? Nigdzie nie ma dokładnej informacji na ten temat.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: DM/DE/Stypendia szkolne
- Kontakt:
Re: Dokumenty potwierdzające wysokość ponoszonych wydatków
Mam stworzony załącznik, gdzie zarządca wypełnia ustawowe wydatki i podpisuje się pod tym z pieczątką. Jest też tam miejsce na numer rachunku bankowego.
-
- Referent
- Zajmuję się: SR
- Kontakt:
Post autor: Klara27 » dzisiaj, 9:55
Mam stworzony załącznik, gdzie zarządca wypełnia ustawowe wydatki i podpisuje się pod tym z pieczątką. Jest też tam miejsce na numer rachunku bankowego.
Klara27 mogłabyś mi przesłać wzór, bardzo proszę, zaczynam dopiero pracę z dodatkami i nie wiem od czego zacząć
Klara27 mogłabyś mi przesłać wzór, bardzo proszę, zaczynam dopiero pracę z dodatkami i nie wiem od czego zacząć

-
- Praktykant
- Zajmuję się: pracownik socjalny ops
- Kontakt:
Masz tu gotowy wzór dwustronny wejdź na https://pap-com.info.pl/druki-dodatki-mieszkaniowe/
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, karta dużej rodziny
- Kontakt:
Ale na tych wzorach jest nadal łączna kwota wydatków na lokal, a chodzi o załącznik z wyszczególnienie.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, karta dużej rodziny
- Kontakt:
A czy można prosić o wysłanie tego załącznika?Klara27 pisze: 12 lip 2021, 9:55 Mam stworzony załącznik, gdzie zarządca wypełnia ustawowe wydatki i podpisuje się pod tym z pieczątką. Jest też tam miejsce na numer rachunku bankowego.
-
- Referent
- Zajmuję się: SR
- Kontakt:
Klara27 pisze: 12 lip 2021, 9:55 Mam stworzony załącznik, gdzie zarządca wypełnia ustawowe wydatki i podpisuje się pod tym z pieczątką. Jest też tam miejsce na numer rachunku bankowego.
Klara27 mogłabyś mi przesłać wzór, bardzo proszę, zaczynam dopiero pracę z dodatkami i nie wiem od czego zacząć [email protected]
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
a po co wyszwegolniac??Oli1234 pisze: 14 lip 2021, 14:15 Ale na tych wzorach jest nadal łączna kwota wydatków na lokal, a chodzi o załącznik z wyszczególnienie.
niemozebyc po prostu ten rachunek??
mi zarzadca na wniosku wypisal tez wszystko ale za lipiec a wnioskodawca dal mi rachunek za czerwiec i tam jest wypisane wszystko
Oprócz Dokumenty potwierdzające wysokość ponoszonych wydatków - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Wydatki na mieszkanie w Spółdzielni przy najmie
ekwiwalent za pranie
zasiłek dla bezrobotnych
e-wnioski z DM
Odcinek ZUS
Świadczenie rodzicielskie i św.pielęgnacyjne LICZYMY?
sygnity parametry
sygnity
Wznowienie postepowania
proszę bardzo o wyliczenie emerytury
Dochód- pomoc materialna o charakterze socjalnym
taryfa g11 - 0,6610
DM po nowemu-alimenty
dodatek mieszkaniowy od lipca 2021 r.
PUMA
Alimenty w euro - jak liczyć?