Dokumenty potwierdzające wysokość ponoszonych wydatków

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
lokal
Praktykant
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

Dokumenty potwierdzające wysokość ponoszonych wydatków

Post autor: lokal »

Art.7 Ustawy mówi,że do wniosku dołącza się deklarację o dochodach oraz dokumenty potwierdzające wysokość ponoszonych wydatków za mieszkanie . Moje pytanie - dokumenty to zawiadomienie o wysokości czynszu,podwyżce? Czy te dokumenty kserujecie czy po sprawdzeniu, oddajecie? Nigdzie nie ma dokładnej informacji na ten temat.
Klara27
Starszy referent
Zajmuję się: DM/DE/Stypendia szkolne
Kontakt:

Re: Dokumenty potwierdzające wysokość ponoszonych wydatków

Post autor: Klara27 »

Mam stworzony załącznik, gdzie zarządca wypełnia ustawowe wydatki i podpisuje się pod tym z pieczątką. Jest też tam miejsce na numer rachunku bankowego.
gucioo
Referent
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Post autor: gucioo »

Post autor: Klara27 » dzisiaj, 9:55
Mam stworzony załącznik, gdzie zarządca wypełnia ustawowe wydatki i podpisuje się pod tym z pieczątką. Jest też tam miejsce na numer rachunku bankowego.

Klara27 mogłabyś mi przesłać wzór, bardzo proszę, zaczynam dopiero pracę z dodatkami i nie wiem od czego zacząć :?:
madziena
Praktykant
Zajmuję się: pracownik socjalny ops
Kontakt:

Post autor: madziena »

Masz tu gotowy wzór dwustronny wejdź na https://pap-com.info.pl/druki-dodatki-mieszkaniowe/
Oli1234
Praktykant
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, karta dużej rodziny
Kontakt:

Post autor: Oli1234 »

Ale na tych wzorach jest nadal łączna kwota wydatków na lokal, a chodzi o załącznik z wyszczególnienie.
Oli1234
Praktykant
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, karta dużej rodziny
Kontakt:

Post autor: Oli1234 »

Klara27 pisze: 12 lip 2021, 9:55 Mam stworzony załącznik, gdzie zarządca wypełnia ustawowe wydatki i podpisuje się pod tym z pieczątką. Jest też tam miejsce na numer rachunku bankowego.
A czy można prosić o wysłanie tego załącznika?
gucioo
Referent
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Post autor: gucioo »

Klara27 pisze: 12 lip 2021, 9:55 Mam stworzony załącznik, gdzie zarządca wypełnia ustawowe wydatki i podpisuje się pod tym z pieczątką. Jest też tam miejsce na numer rachunku bankowego.

Klara27 mogłabyś mi przesłać wzór, bardzo proszę, zaczynam dopiero pracę z dodatkami i nie wiem od czego zacząć [email protected]
muusia
Starszy referent
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

Post autor: muusia »

Oli1234 pisze: 14 lip 2021, 14:15 Ale na tych wzorach jest nadal łączna kwota wydatków na lokal, a chodzi o załącznik z wyszczególnienie.
a po co wyszwegolniac??
niemozebyc po prostu ten rachunek??
mi zarzadca na wniosku wypisal tez wszystko ale za lipiec a wnioskodawca dal mi rachunek za czerwiec i tam jest wypisane wszystko
ODPOWIEDZ