dokumnety wychowawcze - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 15 cze 2015, 12:41

Kochani proszę powiedzcie jakich dokumentów oczekujecie od osoby która chce otrzymac dodatek z tyt. urlopu wychowawczego po raz pierwszy ( obecnie pobiera z.rodzinny) dziękuje
OoAda

Napisano: 15 cze 2015, 12:46

a do rozporzadzenia zagladala??? :)
masterm

Napisano: 15 cze 2015, 12:56

czytała;) ale moja poprzedniczka ządała zaświadczenia z ZUS o tym iż osoba przebywała na zasiłku macierzyńskim dlatemu pytam:p
OoAda

Napisano: 15 cze 2015, 13:06

ządała zaświadczenia z ZUS o tym iż osoba przebywała na zasiłku macierzyńskim tego akutat nie ma w Rozporządzeniu zaświadczenie , ze osoba został zgłoszona do Zus.
Dorcia82
VIP
Od: 10 kwie 2014, 13:41
Zajmuję się:

Napisano: 15 cze 2015, 13:11

a skoro już mi ktoś tu odpowiada to powiedzcie mi bo jestem swierzynką, co z tymi zmianami w sp od 1 lipca bedą zczy nie?bo juz sie pogubilam
OoAda

Napisano: 15 cze 2015, 13:14

OoAda pisze:a skoro już mi ktoś tu odpowiada to powiedzcie mi bo jestem swierzynką, co z tymi zmianami w sp od 1 lipca bedą zczy nie?bo juz sie pogubilam
napisze ci po 1 lipca :)
masterm

Napisano: 15 cze 2015, 14:17

masterm pisze:
OoAda pisze:a skoro już mi ktoś tu odpowiada to powiedzcie mi bo jestem swierzynką, co z tymi zmianami w sp od 1 lipca bedą zczy nie?bo juz sie pogubilam
napisze ci po 1 lipca :)
póki co wiem tyle: Nowy sposób ustalania wysokości zasiłków przewiduje przyjęta przez Senat bez żadnych poprawek ustawa z 15 maja 2015 r. o zmianie ustawy o świadczeniach rodzinnych... ale to od nowego roku ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x