mój e-mail: [email protected]
ja też nic nie dostałamMarcin77 pisze: 11 sty 2021, 11:27Podaj proszę maila to zeskanuję i prześlęmonelia100 pisze: 08 sty 2021, 19:42 A jak z wydatkami 75%?
Czy bierzemy pod uwagę tylko składniki, które liczymy zgodnie z ustawą? czy odstępne także lub wielkość czynszu poza obowiązującą w gminie?![]()
Nie mam żadnych wyjaśnień z urzędu wojewódzkiego, może ktoś podesłać?![]()
jezeli chodzi o mieszkania komunalne...tak oni tez moga sie starac tylko, ze bierzemy sam czynsz pod uwage...bez mediow...dlatego malo kiedy wyjdzie cos...jezeli chodzi o odstepne...gdy liczymy dodatek mieszkaniowy czynsz porownujemy do zasobów gminy natomiast gdy dodatek wyjdzie...doplate do odstepnego przeliczamy czyli...75 % odstepnego czyli to co najemca placi wlascicielowi ...tak ja to rozumiem...bez mediowMarcin77 pisze: 11 sty 2021, 11:26 Też się cały czas zastanawiam jak to liczyć w materiałach z Urzędu Wojewódzkiego są przykłady ale tylko z tzw. odstępne za mieszkanie od osoby prywatnej.![]()
![]()
Co z osobami, które zajmują mieszkania komunalne, a osoby które użyczają lokal od osoby prywatnej też będą mogły się starać o dopłatę ? Czyli tylko będą mogły starać się osoby aktywne zawodowo , którym spadł dochód o co najmniej 25%