Dziś dostałam projekt ustawy z UW z X2021 w sprawie poszerzenia grupy osób uprawnionych o ubieganie się o tą dopłatę o wszystkich, którym się należy dodatek mieszkaniowy. O przedłużonym terminie do składania nie ma mowy.
Więc o co chodzi?

ale o jaką dopłatę chodzi? bo ja czytałam o projekcie zmian w dodatkach energetycznych. Chcą poszerzyć definicję odbiorcy wrażliwego...by dodatek ten był dla wszystkich może...choć do końca nie wiem o co w tym chodziEmka2017 pisze: ↑21 paź 2021, 9:20Czy coś przedłużyli z tymi dopłatami? Wnioski składało się do końca marca, nie?
Dziś dostałam projekt ustawy z UW z X2021 w sprawie poszerzenia grupy osób uprawnionych o ubieganie się o tą dopłatę o wszystkich, którym się należy dodatek mieszkaniowy. O przedłużonym terminie do składania nie ma mowy.
Więc o co chodzi?![]()
wnioski składało się do końca marca 2021r. nie było przedłużeniaCzy coś przedłużyli z tymi dopłatami? Wnioski składało się do końca marca, nie?
paranoja...ale terminu nie wydłużyli...i mowa w artykułach jest o najemcy
skoro nowelizacja jest w konsultacjach to tylko kwestia czasu jak znowu będziemy wypłacać...paranoja...ale terminu nie wydłużyli...i mowa w artykułach jest o najemcyehhh...znow bedzie poplatanie z pomieszaniem
już mnie wkurza to....
osobiście tez mam takie marzenie bo straszny pierdolnik z tą "epidemią"....już mnie wkurza to....
napiszą coś...a my mamy domyślać się, co "poeta" miał na myśli...a może jednak darują sobie ten temat...takie małe marzenie