Pani posiada domek na wsi 51m2 - zamieszkują dwie osoby.
Nie posiada żadnych wydatków - ma studnie i nie płaci za śmieci - zwalania ją urząd z uwagi na brak dochodów
Mogę przyjąć taki wniosek i wyliczyć tylko z ryczałtu?
jesli nie ma wydatków...to tak...bedzie naliczony ryczałt ale tez do ograniczenia 50 lub 70 % ...nie wiem jak to u was...choc z drugiej strony...niby jest zapis ze zamieszkującym dany lokal i ponoszącym wydatki na ten lokal...monelia100 pisze: ↑19 paź 2021, 17:23Pani posiada domek na wsi 51m2 - zamieszkują dwie osoby.
Nie posiada żadnych wydatków - ma studnie i nie płaci za śmieci - zwalania ją urząd z uwagi na brak dochodów
Mogę przyjąć taki wniosek i wyliczyć tylko z ryczałtu?
No właśnie a tu wydatków brak:-) pisze:
jesli nie ma wydatków...to tak...bedzie naliczony ryczałt ale tez do ograniczenia 50 lub 70 % ...nie wiem jak to u was...choc z drugiej strony...niby jest zapis ze zamieszkującym dany lokal i ponoszącym wydatki na ten lokal...
w ustawie jest mowa o ponoszonych wydatkach...praktycznie w każdym artykule...po przemysleniu...jednka chyba nie nalezy sie dodatek...bo jezeli nie ma poniesionych wydatków to dlaczego jeszcze ryczałt mamy płacić...hmmmmonelia100 pisze: ↑20 paź 2021, 8:38No właśnie a tu wydatków brak:-) pisze:
jesli nie ma wydatków...to tak...bedzie naliczony ryczałt ale tez do ograniczenia 50 lub 70 % ...nie wiem jak to u was...choc z drugiej strony...niby jest zapis ze zamieszkującym dany lokal i ponoszącym wydatki na ten lokal...![]()