Doprowadzenie wniosków do statusu "w produkcji" - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 28 gru 2015, 9:36

Zgodnie z wytycznymi do 29 grudnia należy wnioski doprowadzić do statusu "w produkcji". Czy chodzi tylko o wnioski przyjęte w 2015 roku? I jak to technicznie zrobić? Wejść na każdego wnioskodawcę z danej rodziny i zmienić mu status "w produkcji"? Pozostałe wnioski z 2014 pozostawiam bez zmian? Proszę o wypowiedzi
Halinka 2015

Napisano: 28 gru 2015, 9:51

Nie nie o to chodzi. Pisząc w produkcji mieli na mysli, że jeśli np. ktoś dziś złoży ci wniosek, koniecznie musisz go wprowadzić do systemu, zamówić dla niego karty, bo jak tak zrobisz ta rodzina bedzie miała status dziś "zamówiona" z tego co widze u siebie zawsze na drugi dzien pojawia sie status w "produkcji" czyli w tym wypadku pojawiłby się on albo dziś w póżniejszych godzinach albo jutro już na pewno by sie na taki zmienił. Osobom których karty masz u siebie jako fizycznie nieodebrane nie wolno ci zmieniać ich statusu. Chodzi tu tylko i wyłacznie o nowo złożone wnioski i o nic więcej.
pomocy22

Napisano: 28 gru 2015, 10:03

O dziękuje bardzo, czyli podsumowując, jeżeli na dzień 29 grudnia nie będę mieć nowych wniosków , to nic nie robię w systemie, pozostałe karty mam wydane bądź są w fazie "produkcji". Czy dobrze rozumiem?
Halinka 2015

Napisano: 28 gru 2015, 10:11

Tak. Jedynie co to miałabym wątpliwości czy jeśli jutro pojawi się nowy wniosek to czy go wprowadzać do systemu bo tak jak napisałam, u mnie dopiero na drugi dzień pojawia się status "w produkcji" a my przecież mamy do 29 mieć już taki uzyskany. Więc wtedy proponuje przeczekać albo poprosić osobę by wpisała datę styczniową, bo mówię mam obawy czy wtedy ten status w ciągu kliku godzin się zmienić do czasu gdy zaczną migrację.
pomocy22

Napisano: 28 gru 2015, 13:40

a ja nie mogę wydrukować żadnych raportów
anita///

Napisano: 28 gru 2015, 13:44

czy ktoś pomoże dlaczego nie można wydrukować raportów i to żadnych !
anita///

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x