lista KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 28 gru 2015, 16:35

podpowiedzcie mi, bo już głupieję z tym systemem. Od nowego roku mamy mieć lokalną kartę dużej rodziny i muszę wydrukować listę osób, które ją posiadają. Jak to mądrze zrobić. nie będę tego pisała ręcznie, ponieważ tych osób jest za dużo i jedyne co mi przychodzi do głowy to w pasku ZARZĄDZANIE KARTAMI - PRZEGLĄDANIE WNIOSKÓW- ustawić status karty- WYDANA i wydrukować wykaz(który niestety nie będzie ustawiony alfabetycznie, tylko od najstarszego nr do najnowszego). Prosiłabym o pomoc, jutro mają wyłączyć program i nie wiem co z tym fantem zrobić.

Dziękuję!
mimi

Napisano: 28 gru 2015, 22:54

Wejdz w pozycję raporty i wydrukuj wszystkie
twins

Napisano: 29 gru 2015, 8:44

mimi pisze:podpowiedzcie mi, bo już głupieję z tym systemem. Od nowego roku mamy mieć lokalną kartę dużej rodziny i muszę wydrukować listę osób, które ją posiadają. Jak to mądrze zrobić. nie będę tego pisała ręcznie, ponieważ tych osób jest za dużo i jedyne co mi przychodzi do głowy to w pasku ZARZĄDZANIE KARTAMI - PRZEGLĄDANIE WNIOSKÓW- ustawić status karty- WYDANA i wydrukować wykaz(który niestety nie będzie ustawiony alfabetycznie, tylko od najstarszego nr do najnowszego). Prosiłabym o pomoc, jutro mają wyłączyć program i nie wiem co z tym fantem zrobić.

Dziękuję!

alfabetycznie tego nie wydrukujesz, tylko wg numeru rodziny ten wykaz się generuje, innej listy chyba nie wydrukujesz

a musisz to mieć alfabetycznie? po co, ma to jakieś znaczenie ? mogłabyś chyba jedynie spróbować po kopiować to innego pliku i ułożyć alfabetycznie
ewee

Napisano: 29 gru 2015, 8:45

twins pisze:Wejdz w pozycję raporty i wydrukuj wszystkie
z raportów nie wydrukuje listy osób, tylko same liczby
ewee

Napisano: 30 gru 2015, 10:24

musisz wejść w zarządzanie kartami, potem w przeglądanie wniosków i z prawej strony jest: Liczba osob spełniających ... i możesz taką listę sobie wydrukować
Magda198126
Starszy referent
Od: 16 gru 2014, 16:03
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x