jestem po długim zwolnieniu i nie wiem o co chodzi z tymi zmianami czytam to wszystko i jestem przerażona jaka jest kolejność tych wszystkich działań mam w bezpiecznej kopercie jakieś hasło i zalogowałam się ale czytam o jakimś meilu czy mam go wysłać przed szkoleniem czy po szkoleniu nie łapię tego pomocy czy ktoś napisze ca trzeba zrobić krok po kroku
Rozumiem ciebie, tez to przezywałam, bo tez wróciłam po chorobie. Koniecznie się zaloguj, ustaw swoje dane imię, nazwisko,stanowisko a także bardzo ważne email-a. Gdy to zrobisz z tego email-a który tam wpisałaś musisz koniecznie wysłać wiadomość tak jak jets napisane w tych pismach. Dopiero gdy to zrobisz możesz spokojnie przejść do e-learningu.
1.bezpieczna koperta - wysłana była pod koniec listopada, zawiera login i hasło do zalogowania do SI KDR pod adresem https://kdr.mpips.gov.pl/adm; po poprawnej zmianie hasła można rozpocząć szkolenie
2. uzyskanie uprawnień do MOK - trzeba wysłać wiadomość z adresu mailowego administratora na adres: [email protected] wg załącznika nr 4 i czekać na zaproszenie