Proszę pomocy!!! - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 28 gru 2015, 10:01

jestem po długim zwolnieniu i nie wiem o co chodzi z tymi zmianami czytam to wszystko i jestem przerażona jaka jest kolejność tych wszystkich działań mam w bezpiecznej kopercie jakieś hasło i zalogowałam się ale czytam o jakimś meilu czy mam go wysłać przed szkoleniem czy po szkoleniu nie łapię tego pomocy :cry: czy ktoś napisze ca trzeba zrobić krok po kroku
niewiemnic

Napisano: 28 gru 2015, 10:14

Rozumiem ciebie, tez to przezywałam, bo tez wróciłam po chorobie. Koniecznie się zaloguj, ustaw swoje dane imię, nazwisko,stanowisko a także bardzo ważne email-a. Gdy to zrobisz z tego email-a który tam wpisałaś musisz koniecznie wysłać wiadomość tak jak jets napisane w tych pismach. Dopiero gdy to zrobisz możesz spokojnie przejść do e-learningu.
pomocy22

Napisano: 28 gru 2015, 11:45

pomocy22 jestem zalogowana , ale nie bardzo wiem gdzie wpisać swoje dane pomóż jeśli mozesz
niewiemnic

Napisano: 28 gru 2015, 12:45

czy mogę przejść szkolenie jeśli nie otrzymałam meila zwrotnego pomóżcie proszę siedzę od rana i im więcej czytam tym mniej wiem
niewiemnic

Napisano: 29 gru 2015, 10:07

jeśli pozytywnie zaliczyłam szkolenie czy coś muszę jeszcze zrobić czy po prostu wylogowuję się
niewiemnic

Napisano: 29 gru 2015, 10:40

1.bezpieczna koperta - wysłana była pod koniec listopada, zawiera login i hasło do zalogowania do SI KDR pod adresem https://kdr.mpips.gov.pl/adm; po poprawnej zmianie hasła można rozpocząć szkolenie
2. uzyskanie uprawnień do MOK - trzeba wysłać wiadomość z adresu mailowego administratora na adres: [email protected] wg załącznika nr 4 i czekać na zaproszenie
Aagaa

Napisano: 29 gru 2015, 10:46

W zakładce "Stopnie" przy każdym szkoleniu jest ocena, np. 100.
Aagaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x