Proszę podpowiedzcie mi jak jest u Was..
Wnioskodawca nie ma instalacji gazu przewodowego. Ma butlę w kuchni podłączoną do kuchenki. Mieszkanie ogrzewane węglem.
Zarządca lokalu zaznaczył we wniosku w pkt 7 że MA instalację gazu przewodowego bo traktuje butlę jako, że jest podłączona. Czy to jest dobrze?? Rozmawiałam z fachowcami od podłączeń gazowych, butli nie powinno się traktować jako instalacja. Na dobrą sprawę ktoś może nie zakupić sobie butli, bo go np nie stać..
Jak to traktowac?
dot. instalacji gazu przewodowego
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, stypendia
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: dot. instalacji gazu przewodowego
Brak instalacji. Nalezy naliczyć wydatek ryczałtowy za brak instalacji gazu.mgops_nowa2023 pisze: 10 sty 2024, 10:16 Proszę podpowiedzcie mi jak jest u Was..
Wnioskodawca nie ma instalacji gazu przewodowego. Ma butlę w kuchni podłączoną do kuchenki. Mieszkanie ogrzewane węglem.
Zarządca lokalu zaznaczył we wniosku w pkt 7 że MA instalację gazu przewodowego bo traktuje butlę jako, że jest podłączona. Czy to jest dobrze?? Rozmawiałam z fachowcami od podłączeń gazowych, butli nie powinno się traktować jako instalacja. Na dobrą sprawę ktoś może nie zakupić sobie butli, bo go np nie stać..
Jak to traktowac?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, stypendia
- Kontakt:
Re: dot. instalacji gazu przewodowego
Dziękuję bardzo
Oprócz dot. instalacji gazu przewodowego - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Umowa najmu na 2 braci
Eksmisja z prawem do lokalu mieszkalnego
zaświadczenie o pobieraniu dodatku mieszkaniowego
wznowione postępowanie
WYDATKI
Klatka schodowa - jakie to wydatki
Alimenty
Rachunki za cztery osoby a skład rodziny dwuosobowy
40+
jak obliczyc dochód z gospodarstwa rolnego?
ODMOWA DODATKU
zły okres wypłacania dodatku w decyzji
zasiłek rodzinny z zagranicy
Od kiedy uchylić dodatek mieszkaniowy???
decyzja w sprawie dodatku mieszkaniowego z wyrównaniem za miesiąc poprzedni
umowa najmu terminowa - jak przyznać dodatek