Witam, osoba pobierająca dodatek mieszkaniowy chce zaświadczenia o pobieraniu takiego świadczenia. Co należy zrobić w takim przypadku? Podpowiedzcie mi czy dobrze myślę:
1. musi złożyć wniosek o wydanie zaświadczenia (opłata 17 zł?? Czy jest zwolniona od tej opłaty),
2. wydanie zaświadczenia (ktoś ma może wzór? Bardzo proszę o podpowiedź jak takie zaświadczenie powinno wyglądać i ile dni mam na wydanie takiego świadczenia).
dziękuję z góry za wszelkie wsparcie i odpowiedzi
zaświadczenie o pobieraniu dodatku mieszkaniowego
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: zaświadczenie o pobieraniu dodatku mieszkaniowego
[
.... zaświadcza, że Pani ..... w okresie od ... do .... korzystała z dodatku mieszkaniowego po ....zł miesięcznie (tj. łącznie .....zł).
Świadczenie zostało przyznane na lokal przy ul. ... ....
Zaświadczenie wydaje się na prośbę osoby zainteresowanej, celem przedłożenia w ......
Nie podlega opłacie skarbowej zgodnie z art. 2 ust. 1 pkt 1 lit.c Ustawy z dnia 16 listopada 2006 r. o opłacie skarbowej
Nie podlega opłacie skarbowej zgodnie z art. 2 ust. 1 pkt 1 lit.c Ustawy z dnia 16 listopada 2006 r. o opłacie skarbowej1maga pisze:1. musi złożyć wniosek o wydanie zaświadczenia (opłata 17 zł?? Czy jest zwolniona od tej opłaty),
1maga pisze:2. wydanie zaświadczenia (ktoś ma może wzór? Bardzo proszę o podpowiedź jak takie zaświadczenie powinno wyglądać i ile dni mam na wydanie takiego świadczenia).
.... zaświadcza, że Pani ..... w okresie od ... do .... korzystała z dodatku mieszkaniowego po ....zł miesięcznie (tj. łącznie .....zł).
Zaświadczenie wydaje się na prośbę osoby zainteresowanej, celem przedłożenia w ......
Nie podlega opłacie skarbowej zgodnie z art. 2 ust. 1 pkt 1 lit.c Ustawy z dnia 16 listopada 2006 r. o opłacie skarbowej
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Re: zaświadczenie o pobieraniu dodatku mieszkaniowego
DziękujęMaxima pisze:[Nie podlega opłacie skarbowej zgodnie z art. 2 ust. 1 pkt 1 lit.c Ustawy z dnia 16 listopada 2006 r. o opłacie skarbowej1maga pisze:1. musi złożyć wniosek o wydanie zaświadczenia (opłata 17 zł?? Czy jest zwolniona od tej opłaty),
1maga pisze:2. wydanie zaświadczenia (ktoś ma może wzór? Bardzo proszę o podpowiedź jak takie zaświadczenie powinno wyglądać i ile dni mam na wydanie takiego świadczenia).

Oprócz zaświadczenie o pobieraniu dodatku mieszkaniowego - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
tytul prawy maz i zona
Wydatki ze Spółdzielni
Wywiad środowiskowy
nowy wzór wniosku
Decyzja odmowna
zamieszkiwanie części lokalu
Umowa najmu na 2 braci
Eksmisja z prawem do lokalu mieszkalnego
wznowione postępowanie
WYDATKI
Klatka schodowa - jakie to wydatki
Alimenty
Rachunki za cztery osoby a skład rodziny dwuosobowy
dot. instalacji gazu przewodowego
40+
jak obliczyc dochód z gospodarstwa rolnego?