dożywianie w stołówkach - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 17 lut 2014, 13:52

Płacisz i wymagasz, nie mają prawa wystawiać rachunków z góry. Faktury płaci się za coś co jest zrealizowane, a nie za przypuszczenia.
My płacimy po zakończonym okresie.
~Ja

Napisano: 17 lut 2014, 16:09

Tylko, że szkoły zasłaniają się tym, że muszą dostać pieniądze \"z góry\", bo nie mają za co kupić artykułów i ugotować obiad dla naszych dzieci.
~Teśka

Napisano: 18 lut 2014, 21:36

Do Ola; z Twojej wypowiedzi nie trudno się domyślić, że jesteś pracownikiem socjalnym! Ja w pracy niestety się nie bawię! Urzędasy jak to nazwałaś bardzo intensywnie pracują i myślą nad tym co robią!
A propo tematu w naszym Ośrodku była kontrola z NIK i właśnie taki sposób finansowania i rozliczania posiłków okazał się jak najbardziej prawidłowy.
~urzędnik

Napisano: 19 lut 2014, 9:43

U nas jest podobnie.Jednak płacimy ostatniego dnia miesiąca,tak jak mam w porozumieniu do ostatniego dnia mają dostarczyć rachunek a zapłata za 7 dni.Płacimy jednak ostatniego dnia miesiąca w którym wystawiony jest rachunek ,nie jak oni podają w rachunku.
~Grazyna

Napisano: 19 lut 2014, 21:29

Grażynko może mogłabyś się podzielić wzorem porozumienia w tej sprawie, już kiedyś prosiłam o to na forum ale bezskutecznie. Z góry dziękuję.
~Maria

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x