czyt.: suszy...gosc pisze:bo kazdy potrzebuje pieniazki jak najszybciej po 10 miesiecznej biedzie
no oszalałeś olo ja cały tydzień nad tym siedziałam w pracy w domu, chłop mnie klął że się w domu pracą zajmuję a teraz mam tę swoją męczarnie wszystkim udostępnić? Nic z tego mój drogi , niech każdy sam pomyśli nad swoim wnioskiem..............olo pisze:to wrzuc na forum
to może na maila [email protected] prześlij - ja też mam gotowy druk ale chętnie wymienię się uwagami bo nie jestem swojego pewna na 100%no oszalałeś olo ja cały tydzień nad tym siedziałam w pracy w domu, chłop mnie klął że się w domu pracą zajmuję a teraz mam tę swoją męczarnie wszystkim udostępnić?
To nie wiem po jakie licho jesteś na tym forum, po to żeby tylko brać a nie dawać? Może lepiej nie zaglądaj tu...anetag pisze:no oszalałeś olo ja cały tydzień nad tym siedziałam w pracy w domu, chłop mnie klął że się w domu pracą zajmuję a teraz mam tę swoją męczarnie wszystkim udostępnić? Nic z tego mój drogi , niech każdy sam pomyśli nad swoim wnioskiem..............