duplikat osoby - pomost std - Oprogramowanie

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 24 sty 2014, 12:38

Klikam okresy - tu robisz błąd.
Jak napisałem wyżej bezpośrednio zmieniasz datę od na liście członków dostępnej na zakładce Członkowie. Albo usuwasz osobę z rodziny przez przycisk Usuń. Albo zmieniasz wspólne gospodarowanie też bezpośrednio na liście.

Przycisk Okresy jest do przeglądu lub korygowania zamkniętych okresów, a bieżący zmieniasz zawsze bezpośrednio na oknie rodziny.

pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 24 sty 2014, 12:40

nie chce zmienić daty od a do ... a na zakładce członkowie nie ma lub nie widze do
~ja

Napisano: 24 sty 2014, 12:41

Przez Usuń.
~Tomek

Napisano: 24 sty 2014, 12:43

tak... już usunełam z rodziny tą niewłaściwą a dodałam właściwą... zobaczymy jak dalej pójdzie
~ja

Napisano: 24 sty 2014, 12:45

Jak się nie będą pokrywać okresy to się uda.
~Tomek

Napisano: 24 sty 2014, 12:53

zastąpić nadal się nie chce... :( ale chyba to zostawie póki co... ta z niewłaściwym PESEL jest zostawiona bez rodziny
~ja

Napisano: 24 sty 2014, 12:55

A jaki komunikat?
~Tomek

Napisano: 24 sty 2014, 12:56

ostrzeżenie, że nie udało się z uwagi na okresy przynalezności własnie
~ja

Napisano: 24 sty 2014, 12:58

Proszę prześlij mi na theim@sygnity.pl rysunki okien z okresami przynależności obu osób (z listy osób, przez przycisk Przynależność do rodzin). Spróbuję coś poradzić.

Lepiej nie czekać z usunięciem duplikacji, bo jak Cię podłączą do CBB to będzie znacznie trudniej.
~Tomek

Napisano: 24 sty 2014, 13:29

poszły zrzuty :)
~ja

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem