Proszę powiedzcie co robicie w przypadku gdy rodzina mieści się w 150% kryterium na dożywianie ale nie zaliczają się do żadnej z grup dyspanseryjnych. Odmawiacie pomocy? Czy macie jakiś pomysł by to obejść i dożywiacie dzieci?
też tak myślałam ale zastanawiałam się nad tymi podpunktami czy ta bezradność tyczy się tylko rodzin niepełnych i wielodzietnych? Czy również pełnych rodzin gdzie oboje rodziców pracuje a mają niskie dochody?
Przyznanie posiłku dzieciom i uczniom do ukończenia szkoły ponadgimnazjalnej nie wymaga wskazania przesłanki z art. 7. Posiłek dla dzieci nie jest obwarowany wystąpieniem przesłanki. Pomoc dla osób i rodzin wymienionych w pkt 3 uchwały RM już tak (ale można też znaleźć inną okoliczność uzasadniającą udzielenie pomocy).
Co można przyznać klientom i na jakich zasadach powinno być przygotowane na górze i w każdym ośrodku respektowane jednakowo.
Dlaczego ludzie nie przygotowani do wykonywania zawodu prawnika mają rozmyślać o stworzonym problemie prawnym i odpowiadać za niego.
jeśli chcecie poczytać o dożywianiu od stycznia wejdźcie w \"dożywianie od stycznia 2014\" i poczytajcie mój post na str. 12 - może coś to Wam pomoże. Pozdrawiam.