dysproporcja - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 03 gru 2013, 14:34

a no właśnie ....więc istnieje taka możliwość .... te dyrektor moze rozwiniesz swoj ą mysl
~sisis do esia

Napisano: 03 gru 2013, 14:45

Nam zdarzają się przypadki,ze również odmawiamy pomocy w formie dożywiania mimo,ze kryterium nie przekracza np.mamy rodzinę z pięknym domem,sadem ,samochodami terenowymi i tacy składają na dozywianie dzieci i co przyznać- my odmawiamy.

a jest sobie rodzina np.dużo ha dochód przekracza a w domu bieda az piszczy i co tym dzieciom mamy nie przyznać obiadu więc chyba dysproporcję są pomiędzy jedną a druga rodziną więc nie mówcie ,ze nie mozemy odmówić i chciałam jeszcze zaznaczyć ,ze dzieci z obydwóch tych rodzin chodzą do jednej szkoły.
~Iza

Napisano: 03 gru 2013, 15:23

a no właśnie .... a dyrektor sie wypowie
~sisis do esia a dyrektor sie wy

Napisano: 03 gru 2013, 15:27

A dzieci ubogich bankierów i polityków tez dostaną dożywianie? Bo dzieci? Po takim wniosku cwaniaczka napisalbym do sadu o wgląd w sytuacje rodziny gdyż pomimo znaczących zasobów materialnych nie zapewniają podstawowych potrzeb bytowych maloletniej osobie zależnej. Zachwianie gradacji zobowiązań - przedkładanie kosztów utrzymania, eksploatacji luksusowych aut ponad zapewnienie elementarnych posiłków dla dziecka co może wskazywać na dysfunkcje relacji rodzinnych. ;)
~Wkurzony

Napisano: 03 gru 2013, 15:33

a no własnie wkurzony dobrze gadasz.

Dzieci wożą takimi autami,że ja mogę sobie na nie tylko popatrzeć i dożywianie dzieciom mam dać tacy to powinni puknąć się w czółko zanim złożą taki wnioseczek.
~Iza

Napisano: 03 gru 2013, 16:12

A odmawiajcie, co mi tam... Dopóki kontrola was nie przychaczy.
~Dyrektor

Napisano: 03 gru 2013, 16:20

jeżeli będzie dobrze umotywowana odmowa to nie przyhaczy
~nadgorliwa

Napisano: 03 gru 2013, 16:22

a dyrektor się mądrzy a nic konkretnego nie napisał .... na podstawie czego mam przyznać ......podaj art ....konkretnie
~sisis- dyrektor sie wypowie

Napisano: 03 gru 2013, 16:30

sisis
dyrektor się nie wypowie bo nie wie jak zresztą większość dyrektorów
~Iza

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x