DZIAŁAJĄCY Z OPÓŹNIENIEM DŁUŻNIK ALIMENTACYJNY - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 19 gru 2013, 11:15

co robicie w sytuacji gdy dłuznik zobowiazuje sie do zarejestrowania w PUP w ciagu 14 dni a zrobi to dopiero po miesiacu ????
~iga

Napisano: 19 gru 2013, 11:34

no właśnie, dłużnik mnie nie poinformował, ze sie zarejestrował a ja mu zrobiłam wszczęcie postępowania i decyzję o uznaniu go za uchylającego się i co teraz mam zrobić? oficjalnie mnie nie poinformował, wiem to od pracownika socjalnego
~Aga

Napisano: 19 gru 2013, 12:17

???
~iga

Napisano: 19 gru 2013, 12:17

on mial sie zarejestrowac a nie ciebie informowac...wznowienie postepowania wchodzi w grę...ja zawsze pytam Urzedu Pracy (SEPI) czy sie zarejestrowal a dopiero pozniej wszczynam postepowanie jeśli tego oczywiscie nie zrobił
~Jagoda

Napisano: 19 gru 2013, 12:23

Niby pisze w zobowiązaniu,ze ma o fakcie zarejestrowania się w UP róniez poinformować osrodek ale, żeby uniknąć nieporozumień pytam się Urzędu Pracy czy widnieje w ewidencji
~behemot

Napisano: 19 gru 2013, 12:29

no tak ale czy wszczynam postepowanie za uzniauu go za uchylajacego, czy daje sobie spokój ????
~iga

Napisano: 19 gru 2013, 12:35

jeżeli do tej pory nei wszczełaś postępowania to teraz nie masz podstaw bo sie przeciez zarejestrował
~Jagoda

Napisano: 19 gru 2013, 14:59

KURDE TO CO TERAZ MAM ZROBIĆ, JAK WYSŁAŁAM MU DECYZJĘ O UMORZENIU POSTĘPOWANIA BO JUZ MIAŁ PRZYZNANĄ DECYZJĘ O UCHYLANIU SIĘ W TAMTYM OKRESIE????????????
~Aga

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x