Działanie SOW
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Pracuję w dziale rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, zajmuję się programem Aktywny Samorząd.
- Kontakt:
Działanie SOW
Czy dzisiaj udaje sie Wam zalogować do systemu SOW?
-
- Referent
- Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
Re: Działanie SOW
Od rana nie...
Czekałem na aneks ok. 1,5 miesiąca, później te ciągłe problemy z SOW. Dyrektor idzie od dziś na urlop, ludzie czekają kupę czasu na rozpatrzenie wniosku. Dostaję szału przez ten SOW.
Podpisywał ktoś może wcześniej papierowe umowy, a dopiero później w systemie? Bo podczas podpisywania umowy przez dyrektora nie można ustawić daty podpisania i będzie rozbieżność w datach. A ja już mam dość czekania i szukam różnych rozwiązań.

Czekałem na aneks ok. 1,5 miesiąca, później te ciągłe problemy z SOW. Dyrektor idzie od dziś na urlop, ludzie czekają kupę czasu na rozpatrzenie wniosku. Dostaję szału przez ten SOW.
Podpisywał ktoś może wcześniej papierowe umowy, a dopiero później w systemie? Bo podczas podpisywania umowy przez dyrektora nie można ustawić daty podpisania i będzie rozbieżność w datach. A ja już mam dość czekania i szukam różnych rozwiązań.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Pracuję w dziale rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, zajmuję się programem Aktywny Samorząd.
- Kontakt:
Ja mam papierowe, ale najpierw są też w SOW podpisane więc nie pomogę.
-
- Referent
- Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS
- Kontakt:
Nie, od rana nie można się zalogować.
My jak mamy umowę papierową i jest podpisywana, to w tym samym czasie ustawiam w SOW że podpisana ręcznie
My jak mamy umowę papierową i jest podpisywana, to w tym samym czasie ustawiam w SOW że podpisana ręcznie
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
u mnie są 3 osoby, dwie moga się zalogować a jedna nie może
-
- Referent
- Zajmuję się: SO, WTZ, BA, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
U bas chwilę po 8 był tylko problem, a potem już ok.
Oprócz Działanie SOW - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
Zaopatrzenie - SOW
wnioski w SOW - rodzaje schorzeń
wniosek na turnus rehabilitacyjny
numeracja wniosków w sow
wniosek o środki na zadania algorytmowe
zgon Wnioskodawcy, a zakończenie wniosku w SOW
Powiadomienia z SOW na email
umowa na sprzęt rehabilitacyjny w SOW
Nabory na zadania 2022 r.
Pomoc w sow Aktywny Samorzad
Nie działa SOW
umowa podpisana przez osobę nieuprawnioną