dziecko urodzone w czerwcu wniosek z lipca

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
marta_k_24
Praktykant
Zajmuję się: Referent
Kontakt:

dziecko urodzone w czerwcu wniosek z lipca

Post autor: marta_k_24 »

Mam taką sytuację, że Pani złożyła dziś wniosek o DM, mieszkanie komunalne, we wniosku i wydatkach za czerwiec jest liczba osób 4. dziecko urodzone pod koniec czerwca. w deklaracji Pani wpisała nowo narodzone dziecko. na jaką liczbę osób dzielić dochód na 4 czy 5? jak to wpisać w system sygnity?
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: dziecko urodzone w czerwcu wniosek z lipca

Post autor: :-) »

marta_k_24 pisze: 28 lip 2021, 12:01 Mam taką sytuację, że Pani złożyła dziś wniosek o DM, mieszkanie komunalne, we wniosku i wydatkach za czerwiec jest liczba osób 4. dziecko urodzone pod koniec czerwca. w deklaracji Pani wpisała nowo narodzone dziecko. na jaką liczbę osób dzielić dochód na 4 czy 5? jak to wpisać w system sygnity?
ja bym wpisała osoby ktore wpisała wnioskodawca...zarzadca nie potwierdza liczby osob na wniosku...no i...przeciez osoba nowa juz jest w gospodarstwie domowym :)
marta_k_24
Praktykant
Zajmuję się: Referent
Kontakt:

Post autor: marta_k_24 »

no tak ale w wydatkach z czerwca są 4 osoby, czy to nie koliduje?
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Post autor: :-) »

marta_k_24 pisze: 28 lip 2021, 13:47 no tak ale w wydatkach z czerwca są 4 osoby, czy to nie koliduje?
nie
ODPOWIEDZ