dziecko w domu dziecka
dziecko w domu dziecka
Czy dziecku, które ma ustalone prawo do stypendium szkolnego i trafiło do domu dziecka przysługuje nadal stypendium?
Re: dziecko w domu dziecka
Mi tylko chodzi o to czy przysługuje dziecku stypendium. decyzje wydam na wychowawcę i on je rozliczy
mysle, ze tak zgodnie z tym zapisem w ustawie
wychowankom publicznych i niepublicznych ośrodków umożliwiających dzieciom i młodzieży, o których mowa w art. 16 ust. 7 ustawy o systemie oświaty, a także dzieciom i młodzieży z upośledzeniem umysłowym z niepełnosprawnościami sprzężonymi realizację odpowiednio obowiązku szkolnego i obowiązku nauki - do czasu ukończenia realizacji obowiązku nauki.
wychowankom publicznych i niepublicznych ośrodków umożliwiających dzieciom i młodzieży, o których mowa w art. 16 ust. 7 ustawy o systemie oświaty, a także dzieciom i młodzieży z upośledzeniem umysłowym z niepełnosprawnościami sprzężonymi realizację odpowiednio obowiązku szkolnego i obowiązku nauki - do czasu ukończenia realizacji obowiązku nauki.
weź bunia zajrzyj do ustawy i zobacz o jakich dzieciach jest mowa w artykule,który cytujesz
na jakiej podstawie chcesz wydać decyzję na wychowawcę???? ustawa mówi tylko o rodzicu/opiekunie PRAWNYM/ dyrektorze szkoły
jak ustalisz dochód rodziny?
dom dziecka zapewnia całodobowe utrzymanie
na jakiej podstawie chcesz wydać decyzję na wychowawcę???? ustawa mówi tylko o rodzicu/opiekunie PRAWNYM/ dyrektorze szkoły
jak ustalisz dochód rodziny?
dom dziecka zapewnia całodobowe utrzymanie
nie napisałam nic o wydaniu decyzji na Wychowacę tylko o przyznaniu stypendium na dziecko ,
oczywiste jest przecież że na wychowacę nie może być wydana decyzja,
kwestia tylko czy w ogóle dziecko przebywające w takiej instytucji może otrzymywać stypendium i ja uważam, że tak
oczywiste jest przecież że na wychowacę nie może być wydana decyzja,
kwestia tylko czy w ogóle dziecko przebywające w takiej instytucji może otrzymywać stypendium i ja uważam, że tak
nie wiem czy zauważyłaś,że moje odpowiedzi są podzielone odstępami
Ciebie dotyczyła pierwsza część mojej wypowiedzi
zapis ustawy na który się powołujesz nijak się ma do domu dziecka
Ciebie dotyczyła pierwsza część mojej wypowiedzi
zapis ustawy na który się powołujesz nijak się ma do domu dziecka
Czy można przyznać dla dziecka umieszczonego w Niepublicznym Młodzieżowym Ośrodku Wychowawczym?
Oprócz dziecko w domu dziecka - Stypendia przeczytaj również:
konrtol
jak proliczyć dochody?pomocy!!!
przeliczanie dochodu
rozliczenie laptopa
zasiłek
maturzyści
wyjaśnienie przyczyn dokonania przez jednostkę zwrotu niewykorzystanych dotacji celowych - stypendia - w kontekście wys. planowa
Zakup gitary
faktury
rozpoczęcie stazu
ciężki temat
Podstawa prawna
odmowa
kasa na wypłatę st
technikum uzupełniające
obowiązek nauki