Dzień Pracownika Socjalnego - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 20 lis 2013, 13:46

Moi drodzy, jak jest u was w ośrodkach? Czy pracownicy świadczeń rodzinnych i funduszu alimentacyjnego dostają nagrody na dzień pracownika socjalnego?
~mo

Napisano: 20 lis 2013, 17:00

Dostaliśmy. Niestety kilkaset złotych mniej niż w zeszłym roku, ale dobre i to. W tym roku więcej osób do dzielenia.
~fajna dziewczyna

Napisano: 20 lis 2013, 17:03

+
~ek

Napisano: 20 lis 2013, 17:05

za co nagrody,za opryskliwosc i chamstwo wobec petentów SKANDAL.
~...

Napisano: 20 lis 2013, 18:52

~mila
to nadal jest dzień pracownika socjalnego. Jedynie w marcu obchodzony jest światowy dzień pracy socjalnej
~wiki

Napisano: 20 lis 2013, 20:00

a ja mam pytanie jak jesteśmy zatrudnione przez dyrektora mops a nie prezydenta czy burmistrza um, i nie dostajemy na dni samorządowca pieniędzy bo nie! a na socjalnego też nie bo nie jesteśmy pracownikami socjalnymi czy należy nam się jaki kol wiek dodatek?!
gdzie możemy pisać albo o to walczyć?
Bo jak pytam się kierownika lub dyrektora to każą mi się stukać w głowę?
Proszę o pomoc..
~katar

Napisano: 20 lis 2013, 23:37

Teoretycznie jesteście pracownikami samorządowymi, równie teoretycznie pracujecie w szeroko pojętej \"pomocy społecznej\" - choć świadczenia rodzinne nie są pomocą społeczną. A walczyć nie możecie. Jako pracownicy samorządowi macie ustawowo odebrane prawo do strajku i protestu i zdaje się jeszcze zdaje się parę innych takich kwiatków. Ogólnie praca niewdzięczna bo z każdej strony tylko kopią, a jak macie kierownika zj*eba to już niestety znikąd podparcia i poparcia :( Dobry kierownik by wam pewnie coś wywalczył. U nas jakieś tam symboliczne 200zł na dzień pracownika socjalnego dają... dobre i to.
~Iks

Napisano: 21 lis 2013, 10:27

A ja składam koleżankom i kolegom życzenia z okazji naszego święta życząc przy tym dużo zdrowia, dużo cierpliwości, poczucia humoru (to dot. zmian ustaw ;P) i petentów rozumiejacych, że urzędnik \"też człowiek\" :)
~Iza

Napisano: 21 lis 2013, 10:33

nic nigdy z okazji tych świąt nie dostajemy /wielkopolskie/
~ALA

Napisano: 21 lis 2013, 10:35

W naszym Ośrodku w dniu dzisiejszym na znak niezadowolenia wszyscy ubrani jesteśmy na czarno.
Ciekawi jesteśmy czy ktokolwiek zwróci uwagę dlaczego?
Zaplanowane jest spotkanie z burmistrzem.
~Krycha

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x