dziwny przypadek może ktoś podpowie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 15 maja 2014, 10:09

Witam chodzi mi o zdo, miałam kobietkę która pobierała śp wygasła jej decyzja, to zrezygnowała z zatrudnienie na rzec opieki nad matką bo taki był wymóg do szo jednakże w trakcie pobierania mąż zmienił pracę i przekroczył dochód i co teraz czy może ona teraz starać się na zdo, proszę o wypowiedz
tolaa

Napisano: 15 maja 2014, 10:24

czy ktoś się wypowie????nikt nie wie to rzeczywiście ciężki przypadek,
tolaa

Napisano: 15 maja 2014, 10:27

tolaa pisze:Witam chodzi mi o zdo, miałam kobietkę która pobierała śp wygasła jej decyzja, to zrezygnowała z zatrudnienie na rzec opieki nad matką bo taki był wymóg do szo jednakże w trakcie pobierania mąż zmienił pracę i przekroczył dochód i co teraz czy może ona teraz starać się na zdo, proszę o wypowiedz
rozumie że zatrudniła się już po wygaśnięciu decyzji ??
tak może składać na zdo i wyrównasz jej za okresy kiedy nie pracowała i nie maiała szo
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 15 maja 2014, 10:29

wielkie dzięki tak zatrudniła się po wygaśnięciu decyzji, tak też myślałam ale chciałam się upewnić jeszcze raz dzieki
tolaa

Napisano: 15 maja 2014, 10:32

A jak to jest gdy ktoś teraz ma przyznane szo ale z niego zrezygnuje na rzecz zdo czy jest taka możliwość ?oczywiście za ten okres co miała przyznane szo nie wyrównujemy
tolaa

Napisano: 15 maja 2014, 10:41

????
tolaa

Napisano: 15 maja 2014, 10:42

tolaa pisze:A jak to jest gdy ktoś teraz ma przyznane szo ale z niego zrezygnuje na rzecz zdo czy jest taka możliwość ?oczywiście za ten okres co miała przyznane szo nie wyrównujemy
jest taka możliwość .. nie, nie wyrównujemy
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x