e-learning - czy obowiązkowy ? - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 4    [ Posty: 38 ]

Napisano: 08 gru 2015, 15:26

Nowa.. pisze:Ewalu lepiej w domu trochę tego jest, powiedz mi masz wzór decyzji odmownej dziecko w pieczy zastępczej od kiedy uchylić od momentu uprawomocnienia :?:
dzięki ... nie mam takiej decyzji ale od daty uprawomocnienia bym uchyliła
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 09 gru 2015, 15:44

Co za kurs!... ciągle coś mi się zawiesza (na tym super sprzęcie) :( i od nowa zaczynam, a próby kolejne przybywają, czy komuś jeszcze tak się dzieje
Anka_a

Napisano: 09 gru 2015, 16:51

czy wszyscy przechodzicie przez ten elearningowy kurs ? które Urzędy Wojewódzkie wysyłały pisma że do 20 grudnia trzeba raportować ?
gopsianka
Referent
Od: 07 kwie 2014, 13:27
Zajmuję się:

Napisano: 10 gru 2015, 9:41

tak, przeszłam ten kurs na komputerze z Ministerstwa. do innego nie mam dostępu. w domu nie próbowałam.

mam pytanie przy okazji tego całego zamieszania:

w tle rozchodzi się o wysłanie jakiegoś maila... ale co ja mam tam napisać?
Weszłam na ten portal kdr po nowemu, zalogowałam się na platformę szkoleniową, przeszłam te zagadnienia.... ale co z mailem?

jeszcze mam gdzieś wysłać?? co w nim napisać??

a co z gwarancją sprzętu? -> trzeba było napisać jakiegoś maila, napisałam, już zapomniałam o tym, a żadna gwarancja w żaden możliwy sposób nie przyszła... :/
ttttaaaaaa

Napisano: 10 gru 2015, 10:17

gdzie znaleźć to szkolenie? nigdzie mi się nie wyświetla e-learning.
wiola2

Napisano: 10 gru 2015, 11:12

a te testy są do wypełnienia przy każdej części szkolenia ? trzeba te testy zrobić czy można ale nie trzeba czyli obowiązek czy nie ?
anita///

Napisano: 10 gru 2015, 11:15

Zrobiłam kursy na komputerze, na którym pracuje od lat, przy jednym kursie , mimo zrobienia go dwa razy poprawnie wyświetla się kreska, po otworzeniu kursu istnieje zapis o wynikach, ale w zakładce stopnie jest kreska, czy ktoś tak ma?
gajka

Napisano: 10 gru 2015, 12:26

gajka u mnie to samo, po zakończonym i zaliczonym każdym teście mimo wszystko w jednym przypadku jest "-"...juz poprawiałam kilka razy i nic..
Ulla

Napisano: 11 gru 2015, 14:57

u mnie również pojawia się przy jednym kursie kreska, widocznie tak musi być
IGCIA

Napisano: 11 gru 2015, 18:16

u mnie dokładnie to samo
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Strona 2 z 4    [ Posty: 38 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x