??????????????????????
co z dodatkiem na rozpoczecie ?????????
gutek124 pisze:problem jest z Amazisem. Robiąc harmonogram wypłat wychodzi, że dodatek na rrs nie jest wypłacany przez cały okres zasiłkowy, tylko jest pomniejszony w miesiącu wrześniu. I jak teraz wybrnąć? zmieniając decyzję przyznać na wrzesień 100 zł?
na harmonogramie wypłat mam takie kwoty:+ewa pisze:gutek124 pisze:problem jest z Amazisem. Robiąc harmonogram wypłat wychodzi, że dodatek na rrs nie jest wypłacany przez cały okres zasiłkowy, tylko jest pomniejszony w miesiącu wrześniu. I jak teraz wybrnąć? zmieniając decyzję przyznać na wrzesień 100 zł?
nie rozumiem o co Ci chodzi ???
u mnie np. pani miała wypłacone w programie zł za zł dod. RRS 16,02 zł to teraz we wrzesniu 2017r. wypłacam roznice 83,98 zł
to coś masz źlegutek 124 pisze:na harmonogramie wypłat mam takie kwoty:+ewa pisze:gutek124 pisze:problem jest z Amazisem. Robiąc harmonogram wypłat wychodzi, że dodatek na rrs nie jest wypłacany przez cały okres zasiłkowy, tylko jest pomniejszony w miesiącu wrześniu. I jak teraz wybrnąć? zmieniając decyzję przyznać na wrzesień 100 zł?
nie rozumiem o co Ci chodzi ???
u mnie np. pani miała wypłacone w programie zł za zł dod. RRS 16,02 zł to teraz we wrzesniu 2017r. wypłacam roznice 83,98 zł
XI 2016 r.: zasiłek rodz 203,05 zł ; samotne 204,64 zł; wielodzietn.50,36 zł; dojazdy 36,58 zł, RRS 0,00 zł i tak przez cały okres zasiłkowy
wrzesień 2017 r. RRS 10,46 zł