ELMER ODEZWIJ SIE
ELMER ODEZWIJ SIE
We wniosku o przyłączenie robie okres świadczeniowy 2016/2017 i w tabelce wychodzi kwota wypłacona w chwili wystawiania przyłaczenia na ten okres i odsetki czy to dobrze Bo zgłupłam Wrocilam po macierzyńskim Pamietam ..kiedyś mi pomagałeś...
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: ELMER ODEZWIJ SIE
ja nie wystawiam kwoty. Robię po prostu informację i w informacji mam wpis o przyłączeniu do egzekucji. Nie piszę wysokości zadłużenia - to komornik już ma przecież.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Dzieki Elmerku a podstawa będzie jak w ub roku art27 ust 3 , 3a . 8 , 8 a , czy art 28 ust 1i 2 Też ?
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Na podstawie art. 2 ust.10 w związku z art. 12 ust. 2, art. 27 ust. 8 pkt 1 i 2 ust. 8a, ust. 9 ust 10 i 11, art. 28 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 7 września 2007r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (t.j. Dz. U. z 2016 r poz. 169 ze zm.) .....
Na podstawie art. 27 ust. 3a, ust. 8 pkt 1 , pkt 2 ustawy z dnia 7 września 2007 r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (Dz. U. z 2016r., poz. 169 ze zm.) Ośrodek Pomocy Społecznej wnosi o przyłączenie się ....
Na podstawie art. 27 ust. 3a, ust. 8 pkt 1 , pkt 2 ustawy z dnia 7 września 2007 r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (Dz. U. z 2016r., poz. 169 ze zm.) Ośrodek Pomocy Społecznej wnosi o przyłączenie się ....
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
ELMERKU KOCHANY JESTEŚ MIłego piatku soboty niedzieli Pozdrawiam serdecznie
- legalna 01
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
OPS nie jest organem własciwym do skladania wniosków.....organ wlasciwy wierzyciela oznacza wójta, burmistrza, prezydenta miasta.Elmer pisze:Na podstawie art. 2 ust.10 w związku z art. 12 ust. 2, art. 27 ust. 8 pkt 1 i 2 ust. 8a, ust. 9 ust 10 i 11, art. 28 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 7 września 2007r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (t.j. Dz. U. z 2016 r poz. 169 ze zm.) .....
"Bądź dobrej myśli
bo po co być złej"
Stanisław Lem
bo po co być złej"
Stanisław Lem
Oprócz ELMER ODEZWIJ SIE - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Zaświadczenie ze szkoły a rzeczywiste uczęszczanie
odmowa uznania za osobe bezrobotna
Nieznany adres dłużnika
wpłata należności wierzycielce pobierającej fundusz / zwrot
zaświadczenie od komornika
DA w ZK PILNE
Wniosek do sądu okregowego
Gajka pomóż
Zaświadczenie od komornika- pilne
czy ponownie wydawać decyzję na inne dziecko
dłużnik zmienia organ właściwy
kolejny wniosek jest dec o uznaniu i co dalej?
jakie postępowanie
do Elmera - pilne dłużnik zmarł
brutto czy netto
brak dokumentu tożsamości