Emp@tia i co dalej? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 18 gru 2013, 16:31

psy ogrodnika....
~Elmer

Napisano: 18 gru 2013, 16:54

\"Ale z tego co wizualnie spoglądałem na niego to nie zauważyłem OS Windows, czyżby Linux, lub oprogramowanie kiedy indziej dostarczone?\"

Linux a konkretnie chyba Ubuntu. Nic poza tym tam nie ma. W dodatku jakies hasła pozakładane ch... wie po co.

\"No u mnie dostali, i schowali głęboko do szafy, nie wiedzą co i jak... \"

Żywcem jak z komedii \"U Pana Boga za miedzą\". Komendant komputer dostał ale schował żeby policjanci nie popsuli :)
~ludek

Napisano: 18 gru 2013, 17:04

Ludek, to czyli dobrze się domyślałem, w takim razie wychodzi na to że najgorszą szmirę dostali bo nie będą wiedzieć co i jak z tym robić, zapewne ktoś dostał do kieszeni żeby opchać te netbooki w ogromnej ilości, a do niczego się niezdadzą...

Jak we wszystkim w naszym państwie, ciekawe jest jedno.
Podobno mają mieć te netbooki powiązane z komputerami w pracy to jak rozwiążą problem różnic między systemami? :D
Linux, a dlaczego? Bo taniej jest...

Firebird jest i z nim problemy między OS XP a Vistą czy też 7/8, a z tym co powyżej to nie wiem jak sobie poradzą...
~xyzźż

Napisano: 18 gru 2013, 17:06

Ale państwowa propaganda jak za komuny wywodząca się z wschodu poszła w państwo w mas mediach mówią ze pomoc społeczna będzie taka dostępna itp już od tego stycznia, powodzenia życzę im w tym...
~xyzźż

Napisano: 18 gru 2013, 17:08

nie poradzą sobie i są nieprzydatne. Ale to przecież nie o to chodzi by były przydatne. Ministerstwo dało? Dało.
Producent zarobił? Zarobił.
Ktoś się przy okazji \"wyżywił\"? Wyżywił się.
Winny jest ten gupi pracownik, który się tym posługiwać nie może.
Za jakieś 6, 7 lat wyjdzie, że ktoś się na tym dobrze wyżywił. przetarg był ustawiony itp. Jak dojdzie do 10 to umorzą postępowanie bo się przedawni.
Aha, przez pierwsze 2 lata pracownicy będą musieli raz w miesiącu pisać ankiety po 10 stron na temat ich przydatności.
~Elmer

Napisano: 18 gru 2013, 17:11

Będą pisać, żeby mieć podkładkę że wszyscy pracownicy są zadowoleni.

Jeju ta Polska już mnie coraz bardziej irytuje.

Dodatkowo tyle naocznych szwidli jest a nic się z tym nie robi.

Władza, samorządy, urzędy, normalnie mówiąc krótko to masakra.

Żeśmy na koniec pracy wyprowadzili niezłe refleksje :D
~xyzźż

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x