empatia - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 23 cze 2016, 9:36

Witam,
mam pytanie odnośnie pozyskiwania informacji z empatii, mam możliwość w systemie zweryfikowania składek zdrowotnych osoby w Zus, to czy składkę społeczną biorę z Pit-u który osoba mi przyniosła? Z empatii mam kwotę składki, i wyświetla mi się również komunikat: tytuł ubezpieczenia 011000-pracownik podlegający ubezpieczeniom społecznym i ubezpieczeniu zdrowotnemu, tylko pytanie czy ta kwota składki która mi się wyświetla jest wspólna dla ubezpieczenia społecznego i zdrowotnego, czy dotyczy tylko ubezpieczenia zdrowotnego?

Bardzo proszę o podpowiedz w tek kwestii.
Pozdrawiam
gops0123

Napisano: 23 cze 2016, 14:34

Z ZUS wyskakuje Ci tylko składka zdrowotna, a składkę społeczną masz na zaświadczeniu z MF.
pilotka

Napisano: 23 cze 2016, 20:55

Bardzo dziękuje za odpowiedź. Chciałam się tylko jeszcze zapytać czy w oprogramowaniu Sygnity mają Państwo, również możliwośc weryfikowania osób w takich organach jak KRUS i Urząd Skarbowy? Bo zastanawiam sie czy cos jest nie tak z moim programem czy w ogole nie ma takiej możliwości?

Podrawiam
gops0123

Napisano: 23 cze 2016, 21:30

gops0123 pisze:Bardzo dziękuje za odpowiedź. Chciałam się tylko jeszcze zapytać czy w oprogramowaniu Sygnity mają Państwo, również możliwośc weryfikowania osób w takich organach jak KRUS i Urząd Skarbowy? Bo zastanawiam sie czy cos jest nie tak z moim programem czy w ogole nie ma takiej możliwości?

Podrawiam
Urząd Skarbowy to epodatki, z Krusem empatia nie współpracuje, jak coś potrzebujesz to musisz do nich pisać.
A i nie bierz pitów od ludzi jak nie musisz. W zasadzie to są potrzebne głównie wtedy kiedy musisz utracić część dochodu z roku bazowego, a część "zostawić"
Gość

Napisano: 24 cze 2016, 9:20

Bardzo dziękuje za informacje ;) ale właśnie próbuje ściągnąć to zaświadczenie z MF z empatii ale nic takiego mi sie nie pojawia, mam tylko komunikat z MF o dochodzie i należnym podatku.
gops0123

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x